Κεντρική Διεθνή «Διπλό» στη Γαλλία και στο βάθος πρώτη θέση για το Λαύριο

«Διπλό» στη Γαλλία και στο βάθος πρώτη θέση για το Λαύριο

Λαύριο

Στη Γαλλία ταξίδεψε το Λαύριο όπου θα αντιμετωπίσει τη δυνατή Ντιζόν με την οποία ισοβαθμεί αυτή τη στιγμή στις δύο νίκες σε τέσσερα ματς. Ο αγώνας για την 5η αγωνιστική του Basketball Champions League , θα πραγματοποιηθεί στις 21:30 με τηλεοπτική μετάδοση από την Cosmote Sport 7.

Με νίκη η ομάδα του Χρήστου Σερέλη προκρίνεται από απόψε διατηρώντας μάλιστα ελπίδες ακόμη και για την πρώτη θέση. Αντίθετα, αν ηττηθεί, ο εντός έδρας αγώνας με τη Μάλαγα στις 21 Δεκεμβρίου θα αποκτήσει χαρακτήρα τελικού. Καλό για το Λαύριο θα ήταν να ηττηθεί η Νίζνι την Τετάρτη από τη Μάλαγα, στο άλλο ματς του ομίλου, προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι ελπίδες της για πρόκριση.

Σίγουρα δεν είναι εύκολο για την ομάδα του κόουτς Σερέλη, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να το αποκλείσει και να οδηγήσει το Λαύριο σε μία περήφανη πρόκριση και πιθανότατα το πλεονέκτημα έδρας στο “play-in”.

Το Λαύριο είχε νικήσει με δύο πόντους διαφορά στον πρώτο γύρο, που ίσως παίξει ρόλο στην τελική βαθμολογία αν και μοιάζει λιγότερο πιθανό αυτή τη στιγμή.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Ελένη Ανδρικοπούλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…