Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Λιόλιος – Ιτούδης: Συζήτηση και δείπνο και στο βάθος Εθνική

Λιόλιος – Ιτούδης: Συζήτηση και δείπνο και στο βάθος Εθνική

Ιτούδης

Μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, ο Βαγγέλης Λιόλιος είχε και δεύτερη σημαντική επαφή. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΕΟΚ  συναντήθηκε με τον Δημήτρη Ιτούδη και τα είπαν οι δυο τους στη ρωσική πρωτεύουσα.

Ο κ. Λιόλιος παρακολούθησε το ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Παναθηναϊκός, το οποίο ακολούθησε τη συνάντησή του με τον Βατούτιν. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ και ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ τα είπαν από κοντά και είχαν μία πολύ καλή και ανθρώπινη επαφή.

Είναι πολύ σημαντικό άλλωστε το γεγονός ότι ο Βαγγέλης Λιόλιος βρέθηκε στη Μόσχα, είχε την ευκαιρία να μιλήσει επίσημα με την ΤΣΣΚΑ και φυσικά να αναπτύξει ακόμα περισσότερο σχέσεις με τη ρωσική ομάδα. Η εξωστρέφεια, άλλωστε, και ανάπτυξη σχέσεων σε διεθνές επίπεδο αποτελεί βασική προτεραιότητα της Ομοσπονδίας.

Ως γνωστόν, η συνάντηση με τον Αντρέι Βατούτιν έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα με αμοιβαία εκτίμηση κι εμπιστοσύνη και φυσικά με θετική διάθεση. Πέραν τούτων, της αισιοδοξίας δηλαδή πού βγαίνει δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο αυτή τη στιγμή αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι η παρουσία το Βαγγέλη Λιόλιου στη Μόσχα και οι επαφές, που είχε εκεί ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση.

Η επιθυμία για συνεργασία με τον Δημήτρη Ιτούδη είναι δεδομένη και όλοι αισιοδοξούν ότι η κατάληξη θα είναι θετική. Σεβόμενοι βέβαια σε απόλυτο βαθμό την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με την οποία έχει συμβόλαιο ο σπουδαίος Έλληνας προπονητής.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Ελένη Ανδρικοπούλου
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Σε πανικό ο Λιόλιος σηκώνει σκόνη…

Ο Λιόλιος σφιχταγκάλιασε τον Βασιλακόπουλο! Έχει λόγο… Είναι σε πανικό, αν όχι σε απόγνωση…