Κεντρική Β' Εθνική “Bράζει” ο Μακεδονικός για το παιχνίδι με Λεύκιππο! “Εχθρική διαιτησία, ήταν αποφασισμένη…”

“Bράζει” ο Μακεδονικός για το παιχνίδι με Λεύκιππο! “Εχθρική διαιτησία, ήταν αποφασισμένη…”

Μακεδονικός

O Mακεδονικός “γκέλαρε” στον αγώνα με τον Λεύκιππο, μιας και γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης έχει τεράστια παράπονα από την διαιτησία, γνωστοποιώντας πως δόθηκαν τρεις αποβολές παικτών αλλά και τρεις τεχνικές ποινές σε βάρος του Μακεδονικού! Μεταξύ άλλων, η ιστορική ομάδα αναφέρει για τον αγώνα κόντρα στους Ξανθιώτες:

“Οι «πράσινοι» συνάντησαν και δεύτερο αντίπαλο, μια εχθρική διαιτησία που ήταν ξεκάθαρα αποφασισμένη να ανακόψει το ξέφρενο σερί της ομάδας του Μακεδονικού στον 4ου όμιλο της Β’ Εθικής.

Ο Λεύκιππος ξεκίνησε καλύτερα στην αναμέτρηση και, παρά τις σημαντικές απουσίες των δύο center του, Βοϊδατόπουλου και Μανάκα, κατάφερε να πάρει προβάδισμα.

Την απουσία των δύο παραπάνω παικτών φρόντισε να εξισορροπήσουν οι αδιανόητες αποφάσεις των Ξέρα-Μαραμή και Γεωργούλη , «φορτώνοντας» από νωρίς με φάουλ τους Γεωργάκη και Δημητριάδη ώστε τελικά να αποχωρήσουν στην τελευταία περίοδο με πέντε φάουλ.

Ίδια κατάληξη στον αγώνα και για τον Γιάννη Φλιάτη, έναν από τους καλύτερους φετινούς παίκτες του συλλόγου, τον οποίο του φόρτωσαν με περισσή ευκολία τέσσερα φάουλ μόλις στα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα, αποβαλλόμενος τελικά με πέντε στο τρίτο δεκάλεπτο, καταφέρνωντας έτσι να ανακόψουν τον ίδιο αλλά και τον Μακεδονικό όπου με 3 συνεχόμενα τρίποντα του ίδιου, έβαλε την ομάδα του Μακεδονικού μπροστά στο σκορ με δέκα πόντους διαφορά.

Δείχνοντας επιείκεια στις επαφές των παικτών του Λευκίππου αλλά σπουδαία και αντιστρόφως ανάλογη αυστηρότητα στις επαφές των «πρασίνων», καθώς και με τρεις υπερβολικές τεχνικές ποινές (από μία σε Γεωργάκη, Δημητριάδη και μία στον Ντολόπουλο για διαμαρτυρία), οι διαιτητές Ξέρας-Μαραμής και Γεωργούλης, ένα παιχνίδι διαφήμιση για την Β’ Εθνική κατάφεραν και το έφτιαξαν διαφορετικά, επιτρέποντας στον Λεύκιππο να φύγει από την Ευκαρπία με ένα πολύ σπουδαίο «διπλό» και σκορ 78-86″.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…