Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Καράβολας: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός στον Δημήτρη Καρβέλα [pic]

Καράβολας: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός στον Δημήτρη Καρβέλα [pic]

Καρβέλας, θάνατος

Ο Χριστόδουλος Καράβολας είχε εξαιρετικές σχέσεις με τον Δημήτρη Καρβέλα, που έφυγε χθες από τη ζωή. Ο παίκτης συγκινεί με την ανάρτηση που έκανε για να αποχαιρετίσει τον… δάσκαλο και φίλο του.

Η ανάρτησή του:

«Καθόμαστε στο καφενείο πίνουμε καφεδάκι, τι κάνεις πως είσαι Δημήτρη μου; Καλά Χριστουδουλάκο μου, να στο γιατρό είχα πάει, και τι σου πε ρε Δημήτρη μου, ότι έχω 20 μέρες ακόμα. Παθαίνω σοκ κάτι πρέπει να κάνουμε ρε Δημήτρη, πάμε σε άλλο γιατρό, πάμε κάπου. Έλα ρε Χριστοδουλάκο προχώρα με το απίθανο γέλιο σου, κοιτώντας με στα μάτια, δεν καταλαβαίνω εγώ από αυτά θα ρθω την Κυριακή να σε δώ στο κλειστό, φιλάκιαα πολλά. Από τότε περάσανε 6 χρόνια.

Λοιπόν για μένα είσαι ένας ΗΡΩΑΣ, είσαι ο άνθρωπος που με καθοδηγούσε, ο πνευματικός μου πατέρας. Με συμβούλευες, με ηρεμούσες, μου μαθες να είμαι νικητης,οχι μονο στους αγωνες αλλα και στη ζωή. με πήρες από το χέρι και με εφερες στην αγάπη σου, το άλλο σου μισό, την ΑΙΓΑΛΕΑΡΑ σου που την αγάπησα όσο και εσυ το ίδιο ,είσαι οικογενεια μου.
Γιατί ρε Δημήτρη πραγματικά γιατί; Πριν 10 μερες μιλήσαμε, πρίν πάω στη Νάξο και μου λές, έλα όταν γυρίσεις έλα θέλω να σε δώ Χριστοδουλάκο.
Νιώθω ράκος πραγματικά, είμαι χίλια κομμάτια από την ώρα που το έμαθα . Εύχομαι εκει ψηλά να γαληνέψει η ψυχούλα σου και με το καλαμπούρι σου να παίζεις το χαρτάκι σου και να μιλάς για την ΑΙΓΑΛΕΑΡΑ ΜΑΣ. Καλό παράδεισο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…