Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Ζούρος: «Ενέργεια και συγκέντρωση με Μπούρσασπορ»

Ζούρος: «Ενέργεια και συγκέντρωση με Μπούρσασπορ»

Ζούρος

O Προμηθέας υποδέχεται αύριο (10/11) την Μπούρσασπορ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Eurocup με στόχο να πάρει την πρώτη του νίκη στην διοργάνωση. Ο Ηλίας Ζούρος, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά την απομάκρυνση του Λουίς Κασιμίρο, θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο των Πατρινών. Ζούρος Προμηθέας.

Ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός στις δηλώσεις του αναφορικά με το παιχνίδι, τόνισε ότι ο Προμηθέας πρέπει να παίξει με ενέργεια και συγκέντρωση για να είναι ανταγωνιστικός. Παράλληλα, ο Αϊζάια Μάιλς εστίασε στην αντίδραση που πρέπει να βγάλουν οι Πατρινοί μετά την ήττα από τον Άρη. Ζούρος Προμηθέας

Το παιχνίδι θα έχει πολύ ενδιαφέρον, καθώς η Μπούρσασπορ είναι μία πολύ καλή ομάδα. Θα πρέπει να παίξουμε ενέργεια και συγκέντρωση και στις δύο πλευρές του παρκέ», δήλωσε ο Ηλίας Ζούρος για το παιχνίδι.

Από την πλευρά του, ο Αϊζάια Μάιλς είπε: «Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι ένα πολύ καλό τεστ του χαρακτήρα της ομάδας, για να δούμε την αντίδρασή της μετά από τη βαριά εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα (σ.σ. από τον Άρη)».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Παπαθεοδώρου: «Ήρθαμε να… θαυμάσουμε τον Παναθηναϊκό»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Απαράδεκτη χαρακτήρισε την ε…