Κεντρική Διεθνή Eurocup Ζούρος: «Ελπίζω πως η ομάδα θα ρολάρει καλύτερα»

Ζούρος: «Ελπίζω πως η ομάδα θα ρολάρει καλύτερα»

Ζούρος

Ο Προμηθέας πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πλαίσιο του 2ου ομίλου του Eurocup, καθώς νίκησε τη Μπούρσασπορ στην παράταση με 83-80. Ο Ηλίας Ζούρος, που κάθεται μόλις μερικές ημέρες στον πάγκο των Πατρινών, πραγματοποίησε νικηφόρο ντεμπούτο.

Ο Έλληνας τεχνικός αμέσως μετά το ματς έκανε δηλώσεις. Όπως είπε, είναι λογικό να υπάρχει μια σύγχυση στους παίκτες του, καθώς δοκιμάστηκαν κάποια καινούργια πράγματα. Ακόμα σχολίασε πως ο Προμηθέας θα ρολάρει καλύτερα στο μέλλον.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ηλίας Ζούρος:

«Θα έλεγα πως ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες”, τόνισε ο Ζούρος και συνέχισε: “Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλή δομή και πολύ καλούς επιθετικά παίκτες. Είμαι υπερβολικά χαρούμενος για την προσπάθεια των παικτών μου. Σίγουρα θα χρειαστεί να συνδέσουμε αρκετές… τελείες ακόμη. Δεν έχει σημασία αν νικήσαμε σε αυτό το παιχνίιδ. Το σημαντικό είναι να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα.

Παίξαμε εξαιρετική άμυνα σε ένα μεγάλο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου και αυτό είναι που πρέπει να κρατήσουμε και πρέπει να επιμείνουμε σε αυτό. Ελπίζω πως η ομάδα θα ρολάρει καλύτερα στη συνέχεια και πως θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί σε σχέση με το σημερινό παιχνίδι.

Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες και ευχαριστώ πολύ τον κόσμο μας για τη στήριξη και ελπίζω στα επόμενο εντός έδρας παιχνίδια να είναι όλο και περισσότεροι κοντά μας. Πιστεύαμε στη νίκη από το πρώτο δευτερόλεπτο. Αλλά ξέρετε πολύ καλά πως είναι λογικό να υπάρχει μια σύγχυση αυτή τη στιγμή, γιατί δοκιμάσαμε ένα διαφορετικό στυλ, αλλάξαμε πράγματα και αυτό φέρνει μεγάλα προβλήματα στην επικοινωνία αυτή τη στιγμή. Ελπίζω να “κολλήσουμε” ως ομάδα και να παίζουμε όλο και καλύτερα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Eurocup

Δειτε επισης

Προμετέι – Άρης 95-67

Δεν τα κατάφερε ο Άρης και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Eurocup Ο Άρης δεν τα κατάφερε…