Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ζντοβτς: «Αν δεν αντέχουμε την πίεση, ας σταματήσουμε να παίζουμε»

Ζντοβτς: «Αν δεν αντέχουμε την πίεση, ας σταματήσουμε να παίζουμε»

Ζντοβτς

Η Ζαλγκίρις ετοιμάζεται να υποδεχθεί αύριο τον Παναθηναϊκό σε ένα κομβικό παιχνίδι, αφού η λιθουανική ομάδα μετράει εννέα ήττες σε ισάριθμους αγώνες της Ευρωλίγκα.

«Είναι ένα ματς που πρέπει να κερδίσουμε. Έχουμε μεγάλη πίεση. Έχουμε βελτιωθεί σε κάποιους τομείς, αν είχαμε παίξει πιο έξυπνα στη Μαδρίτη θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το ματς. Κάποιες φορές σκέφτομαι τι θα γίνει αν χάσουμε ξανά και φτάσουμε στο 0-10, αλλά πιστεύω ότι τα πάντα είναι στα χέρια μας. Η πίεση έρχεται από παντού, από τους δημοσιογράφους, τους θεατές και μεγαλώνει. Αλλά αν δεν μπορούμε να την αντέξουμε, τότε ας σταματήσουμε να παίζουμε», είπε ο Γιούρι Ζντοβτς.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν, ξέρω τους Έλληνες πολύ καλά και θα κάνουν τα πάντα για να επικρατήσουν αύριο. Εχουν πολλούς έμπειρους παίκτες, γνωρίζω τον προπονητή τους, και αν θέλουμε να κερδίσουμε, θα πρέπει να δούμε πρώτα το δικό μας παιχνίδι».

Τέλος, αφού χαρακτήρισε τον Ντάριλ Μέικον ως έναν «σκόρερ», πρόσθεσε πως: «Εχουν 2-3 παίκτες που κρατάνε την μπάλα για μεγάλο διάστημα και μπορούν να σκοράρουν πολλούς πόντους. Το πιο σημαντικό είναι να μην έχουμε έναν παίκτη που θα μας βάλει πολλούς πόντους».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…