Κεντρική Basket League Λάρισα Ζάρας: «Να δώσουμε τον καλύτερο μας ευατό κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Ζάρας: «Να δώσουμε τον καλύτερο μας ευατό κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Λάρισα

Η Λάρισα αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ και θα προσπαθήσει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Ο Θοδωρής Ζάρας τόνισε ότι πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στον ΕΣΑΚΕ:

«Η αλήθεια είναι ότι έχουμε κάποια κακά αποτελέσματα τις τελευταίες αγωνιστικές αλλά θα πάμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό απέναντι στον ενισχυμένο ΠΑΟΚ ώστε να καταφέρουμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Το παιχνίδι θέλει ιδιαίτερη προσοχή καθώς και ο αντίπαλος μας κυνηγάει το ροζ φύλλο αγώνα ώστε να ανέβει βαθμολογικά. Η έδρα του ΠΑΟΚ είναι σκληρή και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και τα σαράντα αγωνιστικά λεπτά

Μετά τον ΠΑΟΚ θα έχουμε ένα κενό δύο εβδομάδων το οποίο θα μας βοηθήσει αρχικά να δουλέψουμε σκληρά και κυρίως να δουλέψουμε στα κομμάτια που θέλει ο καινούριος μας προπονητής ώστε να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Είμαστε σε μια θα έλεγα μεταβατική φάση καθώς πρέπει να προσαρμοστούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην φιλοσοφία που έχει ο καινούριος μας προπονητής. Είμαστε αισιόδοξοι και συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε καθημερινά»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Λάρισα

Δειτε επισης

Λάρισα: Παπαντωνίου, Μάριτς και Βησσαρίου κατεβάζουν 11άδα… [vid]

Στη Λάρισα περνάνε καλά και αυτό φαίνεται! Οι Παπαντωνίου, Μάριτς και Βησσαρίου συζητούν σ…