Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ζαλγκίρις – Μουντιάι out – Webster in [pic]

Ζαλγκίρις – Μουντιάι out – Webster in [pic]

Ζαλγκίρις για Γουέμπστερ

Η δεύτερη μεταγραφή της «εποχής Ζντοβτς» αναμένεται να είναι γεγονός σε λίγες ημέρες. Σύμφωνα με Λιθουανικά ΜΜΕ η Ζαλγκίρις Κάουνας, αναμένεται να λύσει τη συνεργασία της με τον Μουντιάι. Ο αντικαταστάτης του Αμερικανού, πιθανότατα θα είναι  ο Νεοζηλανδός Τάι Γουέμπστερ.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Ντονάτας Ουρμπόνας η Ζαλγκίρις κάνει κινήσεις αναβάθμισης που θα την ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση στην Ευρωλίγκα. Συγκεκριμένα, μετά και την υπογραφή του Σλοβένου, Ζόραν Ντράγκιτς, ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Γουέμπστερ.

Ο Νεοζηλανδός, αγωνίζεται και στις δυο θέσεις των γκαρντ και αλλάζει κάπως τα δεδομένα στη Λιθουανική ομάδα. Πρόκειται για δεινό σκόρερ και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Αυστραλία με την ομάδα της Αδελαΐδας. Εκεί κατέγραψε 29 συμμετοχές, στις οποίες αγωνιζόταν 31.1 λεπτά ανά ματς. Σε αυτά τα παιχνίδια σημείωσε 17.2 πόντους, 4.8 ριμπάουντ και 4.8 ασίστ κατά μέσον όρο.

Ο Γουέμπστερ έχει ξαναπαίξει στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα, έχει αγωνιστεί στη Φραπόρτ Σκάιλαϊνερς, αλλά και στη Γαλατασαράι, με τη φανέλα της οποίας κατέγραψε 25 συμμετοχές σε 2 σεζόν στην Ευρωλίγκα.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το δημοσίευμα στα Αγγλικά πατώντας εδώ.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Ουρμπόνας στο Twitter:

«Η Ζαλγκίρις Κάουνας αναμένεται να χωρίσει σύντομα τους δρόμους της με τον Εμμανουέλ Μουντιάι, σύμφωνα με πηγές.

Σύμφωνα με τους κανόνες της EuroLeague, θα έχει το δικαίωμα να υπογράψει με άλλη ομάδα της EuroLeague μεταξύ του γύρου 16 και του γύρου 18 της κανονικής περιόδου (από 16 έως 30 Δεκεμβρίου)».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…