Κεντρική Τελευταία νέα Βουγιούκας: «Ο Παπαπέτρου είναι αρχηγός με όλη τη σημασία…»

Βουγιούκας: «Ο Παπαπέτρου είναι αρχηγός με όλη τη σημασία…»

Βουγιούκας

Ο Ίαν Βουγιούκας μίλησε για όλους και για όλα στην εκπομπή pick n roll και το δημοσιογράφο Βασίλη Σκουντή. Ο άλλοτε άσος των «αιωνίων», μίλησε για τον Ιωάννη Παπαπέτρου, λέγοντας ότι είναι πραγματικός αρχηγός και ώριμος για την ηλικία του. Ακόμα, ειδική μνεία έκανε για την ομάδα του Παναθηναϊκού επί Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βουγιούκας:

«Είναι αρχηγός με όλη την σημασία… Νιώθει την ομάδα. Συζητούσαμε πάντα μπασκετικά πράγματα και πράγματα εκτός μπάσκετ. Του έλεγα να έχει τα μάτια του ανοικτά, να προσέχει τους ανθρώπους. Είναι ένα παιδί που θες να κάνεις παρέα μαζί του, είναι σωστός και ώριμος άνθρωπος. Δεν είναι ο κλασικός 25άρης».

«Η πιο μεγάλη στιγμή είναι η Ευρωλίγκα. Ήταν η πρώτη μου χρονιά. Πιστεύαμε ότι θα γίνεται για πάντα αυτό. Υπήρχαν τότε κάποια σημάδια στη σεζόν 2011/2012 ότι θα έχουμε θέματα. Ο Παναθηναϊκός ήταν δεμένη ομάδα, είχε κορμό, είχε μία κουλτούρα που ξεκινούσε από τον Διαμαντίδη, τον Τσαρτσαρή και τον Μπατίστ.

Οι νέοι έπρεπε να μπουν σε αυτό το κλίμα. Εκεί βοηθούσε ο Ομπράντοβιτς και οι πιο έμπειροι. Αυτό λείπει τα τελευταία χρόνια από την ομάδα. Δεν κρατά έναν κορμό και αυτό δυσκολεύει στο να κάνεις μία μεγάλη επιτυχία».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Τελευταία νέα

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (08/06)

Τα «φώτα» στο ντέρμπι «αιωνίων» «Πλούσιο» είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα, καθώς τα…