Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Βόλος: Πέθανε από κορονοϊό ζευγάρι με διαφορά 4 ημερών – Ήταν πλήρως εμβολιασμένοι

Βόλος: Πέθανε από κορονοϊό ζευγάρι με διαφορά 4 ημερών – Ήταν πλήρως εμβολιασμένοι

κορονοϊό

Έφυγε από τη ζωή χθες, με διαφορά μόλις τεσσάρων ημερών από τον σύζυγό της, μια 79χρονη γυναίκα από τον Βόλο. Χτυπημένη και η ίδια και ο άντρας της από κορονοϊό, όπως αναφέρεται στα dnews.gr.

Το ζευγάρι που πέθανε από κορονοϊό με διαφορά τεσσάρων ημερών, ήταν εμβολιασμένο και τηρούσαν τα μέτρα σύμφωνα με τοπικά μέσα.

Η 79χρονη αντιμετώπιζε αναπνευστικό πρόβλημα και ήταν υπέρβαρη. Είχε ραγδαία επιδείνωση στην υγεία της. Λόγω της κατάστασής της δεν ενημερώθηκε ποτέ για την απώλεια του συζύγου της, του 86χρονου απόστρατου στρατιωτικού πριν από μερικές μέρες, ενώ χθες κατέληξε και η ίδια νικημένη από τον ιό.

Η οικογένειά της είναι σοκαρισμένη. Χάθηκαν και οι δύο γονείς. Σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό συγγενικό περιβάλλον, επειδή μέλη της οικογένειας της 79χρονης δραστηριοποιούνται στον χώρο της υγείας, τόσο το ηλικιωμένο ζευγάρι, όσο και τα παιδιά είχαν εμβολιαστεί. Μάλιστα, ελέγχονταν τακτικά με αυτοδιαγωνιστικούς ελέγχους και rapid tests.

Όμως, πριν περίπου δύο εβδομάδες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 86χρονος απόστρατος στρατιωτικός βρέθηκε θετικός στον ιό, δύο μέρες μετά από μετάγγισή του στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Ο ιός μεταδόθηκε στη νύφη του ηλικιωμένου, στη σύζυγό του, στον γιο του, στην κόρη του και στα ανίψια του.

Ευτυχώς, τα νεότερα μέλη κατάφεραν να αντιμετωπίσουν τον κορονοϊό και βγήκαν και από την καραντίνα. Δεν συνέβη όμως το ίδιο και με το ηλικιωμένο ζευγάρι.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, ο 86χρονος που έφυγε από τη ζωή πρώτος, αντιμετώπιζε υποκείμενο νόσημα.

Η κόρη της 79χρονης απαρηγόρητη προτρέπει: «Εμβολιαστείτε, φοράτε μάσκες, τηρείτε αυστηρά όλα τα μέτρα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Ελένη Ανδρικοπούλου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…