Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Βεζένκοφ στο ebasket.gr: «Μιλήσαμε στο ημίχρονο και αλλάξαμε» [audio]

Βεζένκοφ στο ebasket.gr: «Μιλήσαμε στο ημίχρονο και αλλάξαμε» [audio]

Βεζένκοφ

Προσγειωμένος εμφανίστηκε ο Σάσα Βεζένκοφ αμέσως μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μονακό στο ΣΕΦ. Μιλώντας στο ebasket.gr, ο φόργουορντ των «ερυθρολεύκων» σχολίασε τόσο την έκβαση του αγώνα, όσο και τη συνέχεια της σεζόν.

Ο Βουλγαροκύπριος άσος, τόνισε ότι η Μονακό στην αρχή μπόρεσε να παρασύρει τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι της. Ωστόσο όπως είπε στο ημίχρονο μίλησαν μεταξύ τους παίκτες και τεχνικό επιτελείο, λέγοντας ότι έπρεπε να τα αλλάξουν όλα. Τέλος, σχολίασε ότι οι Πειραιώτες πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι κοιτάζοντας το εκτός έδρας ματς με το Περιστέρι για τη Basket League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βεζένκοφ:

Για το κακό ξεκίνημα: «Πιστεύω ότι αφήσαμε τη Μονακό να κάνει το παιχνίδι της. Βρήκε ελεύθερα σουτ ελεύθερες διαβάσεις προς το καλάθι, δεν κάναμε φάουλ. Μιλήσαμε στο ημίχρονο, είπαμε ότι δε μπορούμε να ξεκινήσουμε έτσι στο δεύτερο ημίχρονο. Ευτυχώς τα παιδιά που μπήκαν από τον πάγκο ισορρόπησαν το παιχνίδι και είμαστε πολύ χαρούμενοι που φτάσαμε σε αυτή τη νίκη».

Για το αν παρασύρθηκαν από το ρυθμό της Μονακό: «Έγινε κάποια στιγμή στο παιχνίδι δε μπορεί να μη γίνει γιατί είναι μια ομάδα που πραγματικά τρέχει πάρα πολύ γρήγορα, ειδικά μετά από καλάθι, ή μετά από άστοχο σουτ δεν έχει σημασία. Οπότε καταφέραμε να παίξουμε πολύ καλή άμυνα και να σταθεροποιήσουμε το παιχνίδι μας».

Για το πώς μπήκε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο: «Μπήκαμε με τη διάθεση να παίξουμε άμυνα, να κερδίσουμε τα ριμπάουντ και στην επίθεση να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα. Πιστεύω ότι κάναμε ένα πάρα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο, σίγουρα θα μπορούσαμε να κάνουμε ακόμα καλύτερο. Έχουμε ακόμα δρόμο, είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη και συνεχίζουμε.

Για το 6/6 στο ΣΕΦ: «Πάρα πολύ σημαντικό, είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια να χάνουμε κάποια παιχνίδια στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Φέτος έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά ειδικά εδώ. Πρέπει να κρατήσουμε το σπίτι μας αλώβητο. Μαζί με τον κόσμο μας έχουμε δημιουργήσει ένα πάρα πολύ όμορφο κλίμα και πρέπει να το συνεχίσουμε».

«Όμως πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι γιατί την Κυριακή έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, πολύ απαιτητικό, με μια πολύ καλή ομάδα. Οπότε για να συνεχίσουμε και στην Ελλάδα το σερί μας πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε».

Για τους στόχους του Ολυμπιακού: «Είναι πάρα πολύ νωρίς να μιλήσουμε για όλους τους στόχους. Πρέπει να βάζουμε μικρούς στόχους πουνα τους πιάνουμε καθημερινά. Οπότε το επόμενο παιχνίδι, η επόμενη προπόνηση να μας βρίσκει έτοιμους και να χτίζουμε πάνω σε αυτό που κάνουμε. Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε και πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτό για να συνεχίσουμε ακόμα καλύτερα».

Ακούστε τις δηλώσεις του Σάσα Βεζένκοφ σε ηχητικό cip

 

SASA VEZE MONACO
Ο καλαθοσδαιριστής του Ολυμπιακού, Σάσα Βεζένκοφ, με τον δημοσιογράφο του ebasket.gr, Αναστάση Κατσαβό
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια 101-90 (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης απέχει μια νίκη από το Final Four Η Ρεαλ Μαδρίτης έκανε το 2-0 απέναντι στ…