Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Βεζένκοφ: «Να δώσουμε το 100% μας» [vid]

Βεζένκοφ: «Να δώσουμε το 100% μας» [vid]

Βεζένκοφ, Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο τη Ζενίτ στο πλαίσιο της Ευρωλίγκα και ο Σάσα Βεζένκοφ θέτει τους στόχους.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με μια πάρα πολύ καλή ομάδα που έχει αποδείξει τι μπορεί να κάνει και στην περσινή σεζόν και στη φετινή», τόνισε ο φόργουορντ των «ερυθρολεύκων», Σάσα Βεζένκοφ. «Έχει πολλούς καλούς παίκτες, πολύ καλό προπονητή και για να κερδίσουμε θα πρέπει να δώσουμε το 100% και να είμαστε απόλυτα έτοιμοι να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας. Είμαι αισιόδοξος για αυτό το παιχνίδι».

Για το τι πρέπει να κάνει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, ώστε να επιστρέψουν με το διπλό στις αποσκευές τους, είπε: «Θα πρέπει να ελέγχουμε το ρυθμό του αγώνα και να είμαστε πάρα πολύ σκληροί στην άμυνα γιατί από την άμυνα κερδίζονται τα παιχνίδια. Στην έδρα μας το έχουμε καταφέρει, όμως, εκτός έδρας δεν είμαστε τόσο αποτελεσματικοί. Η Ζενίτ έχει πάρα πολύ ταλέντο στην επίθεση, έχει παίκτες που μπορούν να βάλουν με πολλούς τρόπους τη μπάλα στο καλάθι. Οπότε πρέπει να πάρουμε τα ριμπάουντ, να παίξουμε σκληρή άμυνα, να τους περιορίσουμε και να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή».

Ερωτηθείς αν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης της ομάδας, απάντησε: «Εννοείται πως υπάρχουν και πρέπει να βελτιωθούμε. Είναι ακόμη πολύ νωρίς στη σεζόν. Είναι η 9η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Δεν έχουμε δείξει ακόμα τίποτα. Είμαστε πεινασμένοι και έτοιμοι να πάρουμε κι άλλες νίκες και να βελτιωθούμε. Για αυτό κοιτάμε μόνο το επόμενο παιχνίδι που είναι και το πιο σημαντικό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…