Κεντρική NBA Τόμπσον: Προπονήθηκε με τους Γουόριορς μετά από 2.5 χρόνια
NBA

Τόμπσον: Προπονήθηκε με τους Γουόριορς μετά από 2.5 χρόνια

Τόμπσον NBA

Πολύ κοντά στην επιστροφή είναι ο Κλέι Τόμπσον με τους Γουόριορς. Ευχάριστα τα νέα τόσο για την ίδιο όσο και την ομάδα του. Ο Κλέι Τόμπσον συμμετείχε για πρώτη φορά στο ομαδικό πρόγραμμα της ομάδας, κάτι που είχε να συμβεί σχεδόν 2.5 χρόνια λόγω των δύο σοβαρών τραυματισμών του.

Ο Τόμπσον είχε να προπονηθεί με την ομάδα από τον Ιούνιο του 2019, όταν είχε υποστεί ρήξη χιαστού στο Game 6 των τελικών του NBA ανάμεσα στους Γουόριορς και τους Ράπτορς. Στην συνέχεια, πριν την έναρξη της σεζόν 2020/21, υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα, χάνοντας ολόκληρη την περσινή σεζόν. Πλέον όμως η ώρα της μεγάλης επιστροφής πλησιάζει.

“Είμαι τόσο ενθουσιασμένος. Και μόνο που τρέχω το γήπεδο και παίζω μπάσκετ, είναι ευλογία κάνει το να έρχομαι και να δουλεύω εύκολο. Το βαρετό κομμάτι είναι πίσω μου” δήλωσε ο ίδιος μετά την πρώτη προπόνησή του, για να προσθέσει: “Πλέον πρέπει να βελτιώσω την φυσική μου κατάσταση. Πρέπει να κάνω υπομονή επειδή συχνά υπερβάλλω, αλλά είμαι ευγνωμων που είμαι εδώ”, τόνισε ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Ελένη Ανδρικοπούλου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…