Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Συνάντηση ΕΟΚ με Τοπική Ένωση της Χίου

Συνάντηση ΕΟΚ με Τοπική Ένωση της Χίου

Χίος, ΕΟΚ

Η ενίσχυση και ανάπτυξη του μπάσκετ στην Περιφέρεια και ιδιαίτερα σε απομακρυσμένες περιοχές αποτελούν βασική προτεραιότητα για τη διοίκηση της ΕΟΚ και η διαρκής συνεργασία με τις Τοπικές Ενώσεις και Επιτροπές είναι απαραίτητη προς αυτή την κατεύθυνση.

Σε αυτό το πλαίσιο την Κυριακή 7/11 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της ΤΕ Χίου με τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων και μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, Κωνσταντίνο Ασημακόπουλο που εκπροσώπησε τη διοίκηση της Ομοσπονδίας.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν τόσο στις τοπικές ιδιαιτερότητες αλλά και συνολικά τα θέματα ανά πυλώνες του ελληνικού μπάσκετ.

Το επόμενο διάστημα θα εντατικοποιηθούν σχετικές συναντήσεις με τοπικές επιτροπές των νησιωτικών περιοχών από τον θεσμικό υπεύθυνο, μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Τρύφωνα Δίτσιο.

Σημειώνεται ότι η ΕΟΚ έχει αποφασίσει τη σύσταση επιτροπής για τη συνεργασία με τις τοπικές ενώσεις προς την κατεύθυνση της επίλυσης προβλημάτων που παρουσιάζονται, αποτελούμενη από τους Νίκο Νικολόπουλο, Βασίλη Ντάκουρη, Λάμπρο Τάκη και Τρύφωνα Δίτσιο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

«Δώσε Πάσα», ή αλλιώς να ‘χαμε να λέγαμε

Από το «Δώσε Πάσα» στο δώσε καμιά πάσα ρε!… Ήταν ο Βαγγέλης Λιόλιος εκείνος που με σ…