Κεντρική Basket League Άρης SUPER 3: “Ραντεβού στην μαύρη τρύπα…”

SUPER 3: “Ραντεβού στην μαύρη τρύπα…”

super

Για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ηρακλή ενημέρωσε ο SUPER 3, καλώντας τον κόσμο στο γήπεδο, στο ντέρμπι της Κυριακής. Αναλυτικά:

Ενημερώνουμε για όποιον αδελφό ενδιαφέρεται ότι την Κυριακή, στο καφέ του Παλέ, θα υπάρχουν κάποια λίγα τελευταία εισιτήρια για το πέταλο (10€), καθώς και κάποια κομμάτια από τα μπουφάν του συνδέσμου (35€).
Ο Λαός του ΆΡΗ δεν άφησε πότε την ομάδα στα δύσκολα και ο Αυτοκράτορας ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύει νωρίς φέτος με στόχους που δεν του αρμόζουν.
Ραντεβού στην “μαύρη τρύπα”…
ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER3″.
Επίσης, η ΚΑΕ ενημέρωσε:“Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι αύριο Κυριακή (14/11) η μπουτίκ της ΚΑΕ θα είναι ανοιχτή από τις 12:00, αντί για τις 14:00, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας, αναφορικά με τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Ηρακλή (17:00).

Προτρέπουμε για ακόμα μία φορά τον κόσμο μας να προμηθευτεί έγκαιρα το εισιτήριό του, είτε από την μπουτίκ, είτε ηλεκτρονικά μέσω της Viva. Τα εκδοτήρια του γηπέδου θα ανοίξουν στις 14:00 και παρακαλούνται όσοι προμηθευτούν το εισιτήριό τους απ’ αυτά, να πληρώσουν με μετρητά, για να αποφευχθεί η καθυστέρηση που παρατηρείται στην πληρωμή με κάρτα.

Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…