Κεντρική Ψαγμένα Στάση εργασίας της ΕΣΗΕΑ 11:00-16:00

Στάση εργασίας της ΕΣΗΕΑ 11:00-16:00

στάση εργασίας ΕΣΗΕΑ

Στάση Εργασίας εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ, προκειμένου οι εργαζόμενοι στα ιδιωτικά και δημόσια ΜΜΕ της Αττικής να συμμετάσχουν στη Γενική της Συνέλευση. Οι εργαζόμενοι στο ebasket.gr συμμετέχουν στην κίνηση αυτή και ως εκ τούτου δε θα υπάρχει ροή ειδήσεων από τις 11 το πρωί έως και τις 4 το μεσημέρι. Από το απόγευμα και μετά μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ειδήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για τη στάση εργασίας:

«ΟΛΟΙ

ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021

ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΤΙΣ 11 π.μ.

(Ευελπίδων 2, 10434 Αθήνα)

Για την πραγματοποίηση της Γεν. Συνέλευσης, το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ κηρύσσει

σε όλα τα Δημόσια και Ιδιωτικά ΜΜΕ της Αττικής την ίδια ημέρα

5ωρη στάση εργασίας

από τις 11 π.μ. έως τις 4 μ.μ.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ:

  1. Έγκριση οικονομικού απολογισμού χρήσης 2019-2020, έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής και απαλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής από κάθε ευθύνη.
  2. Έγκριση οικονομικού προϋπολογισμού χρήσης 2020-2021.
  3. Εργασιακά – Διεκδίκηση Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας – Απεργιακές Κινητοποιήσεις.
  4. Παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο για τη σύναψη νέων Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και Ιδιωτικών Συμφωνιών με την ΕΙΗΕΑ, την ΕΙΙΡΑ, την ΕΙΤΗΣΕΕ, την ΕΡΤ Α.Ε., το Α.Π.Ε. – Μ.Π.Ε. A.E. και το Ελληνικό Δημόσιο.
  5. Κήρυξη απεργιών και στάσεων εργασίας.
  6. Ορισμός ημερομηνίας για τη διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την εκλογή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής, των μελών της Εφορευτικής Επιτροπής, των Πειθαρχικών Συμβουλίων, των εκπροσώπων των εργαζομένων και των συνταξιούχων στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, των μελών του Δ.Σ. του Μορφωτικού Ιδρύματος, των εκπροσώπων της ΕΣΗΕΑ στο συνέδριο της ΠΟΕΣΥ, καθώς και για έγκριση του Κανονισμού Λειτουργίας του Ταμείου Αλληλοβοηθείας της ΕΣΗΕΑ.

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού, σύμφωνα με τις ισχύουσες σχετικές αποφάσεις.

Για την είσοδο των μελών στον χώρο, θα χρειαστεί η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού και εγγράφου απόδειξης ταυτοπροσωπίας, ή πιστοποιητικού πρόσφατης νόσησης.

Για τη διευκόλυνση των συναδέλφων και για την αποφυγή συνωστισμού, έχει προβλεφθεί εγκατάσταση video wall σε εξωτερικό χώρο για όποιον επιθυμεί να παρακολουθήσει τη Γενική Συνέλευση.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ψαγμένα

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…