Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Σαντ Ρος: «Το ντέρμπι μας έδωσε αυτοπεποίθηση»

Σαντ Ρος: «Το ντέρμπι μας έδωσε αυτοπεποίθηση»

Σαντ

Ο Σαντ Ρος παραχώρησε δηλώσεις σχετικά με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού εναντίον της Ζενίτ στο ΟΑΚΑ (25/11, 21:30). Ο Κουβανός γκάρντ θεωρεί ότι πρέπει να εκμεταλλευτούν την αυτοπεποίθηση που τους έδωσε η μεγάλη νίκη στο ντέρμπι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σαντ Ρος:

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Σίγουρα είναι κάτι που κάνει καλό στην ψυχολογία μας και θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία που μας έδωσε στην αυτοπεποίθηση το αποτέλεσμα του ντέρμπι. Και είναι κάτι που θα μας βοηθήσει και στην Euroleague».

Για το τι πρέπει να αλλάξει ο Παναθηναϊκός: «Όσο περισσότερο μένουνε στην “comfort zone” στο παιχνίδι τόσο βλέπουμε ότι μπορούμε να δουλέψουμε καλύτερα ως τώρα. Πρέπει όλοι να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και όλοι πρέπει να κάνουμε κάτι που μέχρι που μέχρι τώρα δεν κάναμε. Όσα περισσότερα δίνεις στην ομάδα, τόσο περισσότερο θα φανεί στην πορεία».

Για το ποιο είναι το βασικό πρόβλημα ως τώρα: «Έχουμε πρόβλημα στο αμυντικό ριμπάουντ. Και η Ζενίτ είναι μία πολύ καλή ομάδα στον συγκεκριμένο τομέα.  Δίνουμε στις άλλες ομάδες δεύτερες ευκαιρίες και πολλούς εύκολους πόντους και αυτό είναι κάτι που πληρώνουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…