Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Ρογκαβόπουλος: «Δε φανταζόμουν ότι θα έφευγα έτσι από την ΑΕΚ»

Ρογκαβόπουλος: «Δε φανταζόμουν ότι θα έφευγα έτσι από την ΑΕΚ»

Ρογκαβόπουλος

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος μίλησε στην εκπομπή pick n roll της Cosmote TV και το δημοσιογράφο Βασίλη Σκουντή. Ο διεθνής φόργουορντ μίλησε για όσα συνέβησαν με την ΑΕΚ, τονίζοντας ότι από τη μεριά της «Ένωσης» δεν τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα. Ακόμα, μίλησε για τον Προμηθέα όπου σχολίασε τόσο τον Ηλία Ζούρο, όσο και τον Λουίς Κασιμίρο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκος Ρογκαβόπουλος:

«Δεν είναι ότι δεν μου δόθηκαν ευκαιρίες, η αλήθεια είναι αυτή. Με πείραξε ότι έφυγα από την ΑΕΚ με αυτόν τον τρόπο. Δεν φανταζόμουν ποτέ όταν πήγα στην ΑΕΚ ότι θα έφευγα με αυτόν τον τρόπο. Ο λόγος που έφυγα από την ΑΕΚ είναι ότι δυστυχώς δεν τήρησαν τις συμφωνίες που είχαμε και έτσι προχώρησα»

Για τον Προμηθέα, ο Νίκος Ρογκαβόπουλος είπε: «Όταν έμεινα ελεύθερος έψαχνα μια ομάδα να μου δείξει εμπιστοσύνη κι ευχαριστώ τον Προμηθέα για την ευκαιρία. Δουλειά μου είναι να τους ανταμείψω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο κόουτς Ζούρος είναι πολύ επιτυχημένος, παίζουμε πολύ σκληρή άμυνα που βασιζόμαστε σε αυτό και πιο στοχευμένα στην επίθεση, πιο πολύ μεταξύ μας και με κύριο συστατικό την ομαδικότητα. Με τον κόουτς Κασιμίρο παίζαμε πιο aggressive με μεγαλύτερη ελευθερία. Άλλο στυλ προπονητές».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…