Κεντρική Basket League Προμηθέας: “Καυτός” Δεκέμβρης με super Black Friday προσφορά

Προμηθέας: “Καυτός” Δεκέμβρης με super Black Friday προσφορά

Προμηθέας

Ο Προμηθέας θα διανύσει έναν ιδιαίτερα “καυτό” Δεκέμβριο, ο οποίος θα δώσει τέσσερις πολύ κρίσιμες εντός έδρας αναμετρήσεις για τρεις διαφορετικές διοργανώσεις. Όπως είναι φυσικό θέλει στο πλευρό του τον κόσμο που αγαπάει την ομάδα. Γι’ αυτό και προσφέρει πακέτο εισιτηρίων και για τις τέσσερις αναμετρήσεις, με μόλις 34€ αντί για 50€ που θα έδινε κάποιος για να παρακολουθήσει το κάθε ματς μεμονωμένα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

Μέσα σε αυτό το μήνα, η ομάδα μας δίνει πάρα πολύ σημαντικά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Με την Buducnost και τη Venezia στο 7Days EuroCup (8/12 και 21/12), σε δύο πάρα πολύ κομβικούς αγώνες στην προσπάθεια για πρόκριση στη φάση των «16», με το Λαύριο στη Stoiximan Basket League (11/12), σε ένα…flashback του περσινού ημιτελικού πρωταθλήματος και με τον ΠΑΟΚ στους «8» του κυπέλλου (26/12 ή 27/12), σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που αποτελεί «διαβατήριο» για το Final 4 της διοργάνωσης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης το τριήμερο 18-20 Φεβρουαρίου.

Επωφελήσου κι εσύ από το προνομιακό πακέτο εισιτηρίων και ζήσε την εμπειρία, στηρίζοντας την ομάδα σε 4 πολύ κρίσιμους και αμφίρροπους αγώνες. Η προσφορά ισχύει μέχρι 8/12(ημέρα διεξαγωγής του πρώτου αγώνα) και μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας είτε δια ζώσης στο Promitheas Park (Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-18:00 και Σάββατο 10:00-14:00) είτε μέσω της πλατφόρμας της ticketmaster.gr.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…