Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Πρίφτης – «Να βελτιωνόμαστε κερδίζοντας»

Πρίφτης – «Να βελτιωνόμαστε κερδίζοντας»

Πρίφτης

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Κολοσσό στο ΟΑΚΑ με το ευρύ 77-54 και ο Δημήτρης Πρίφτης σχολίασε τον αγώνα. Ο Έλληνας τεχνικός, αμέσως μετά το ματς μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ. Εκεί τόνισε ότι είναι βασικό για το «τριφύλλι» να κερδίζει, πετυχαίνοντας βελτίωση σε κάθε ματς.

Ακόμα, σύμφωνα με τον κόουτς των «πρασίνων», είναι πολύ καλό που ξεκουράστηκαν οι Παπαπέτρου και Γουάιτ. Οι φόργουορντ του ΠΑΟ, έπαιξαν τραυματίες στο τελευταίο παιχνίδι της Euroleague κι έτσι σήμερα χρειάστηκε να απουσιάσουν. Τέλος, για τον Χάουαρντ Σαντ Ρος, σχολίασε ότι εχτές δεν προπονήθηκε λόγω του ότι είχε πυρετό και ακόμα, ότι ο Παναθηναϊκός έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης:

«Το βασικό ήταν να κερδίσουμε, το άλλο είναι ότι Παπαπέτρου και Ουάιτ έπαιξαν τραυματίες στην Ευρωλίγκα και έπρεπε να μείνουν εκτός. Ο Σαντ Ρος χθες δεν έκανε προπόνηση, επειδή είχε πυρετό. Ήθελα να βάλω όλα τα παιδιά και να διαχειριστούμε σωστά το παιχνίδι.

Το ζητούμενο είναι να βελτιωνόμαστε κερδίζοντας. Να πάμε λίγο πιο γρήγορα, πάμε λίγο αργά στη βελτίωση. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας. Υπάρχει πρώτη ύλη σε παιδιά όπως ο Μαντζούκας και ο Αβδάλας, αλλά το θέμα είναι η προσέγγιση στην εξέλιξή τους και το πώς δουλεύουν».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/3)

Τα φώτα στο Βελιγράδι και τον Ολυμπιακό «Πλούσιο» είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (…