Κεντρική Διεθνή «Παράθυρα» – Τουρκία: Με Λάρκιν η αποστολή

«Παράθυρα» – Τουρκία: Με Λάρκιν η αποστολή

Λάρκιν

Με τους παίκτες που αγωνίζονται στην Euroleague στα «παράθυρα» η Τουρκία, η οποία βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την Ελλάδα.

Με πολλούς από τους βασικούς της παίκτες θα παραταχθεί η Τουρκία στα «παράθυρα» για τα προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Πιο συγκεκριμένα, έγιναν γνωστοί οι 17 παίκτες που θα βρίσκονται στη διάθεση του Ορούν Ενέ. Ανάμεσά τους βρίσκεται ο Σέιν Λάρκιν, καθώς και αρκετοί ακόμη παίκτες που αγωνίζονται στην Euroleague.

Η Τουρκία βρίσκεται στον όμιλο της Ελλάδας και θα παραταχθεί με πολλά από τα δυνατά της «όπλα» στα «παράθυρα», δείχνοντας τη διάθεσή της για την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης.

Η τουρκική ομάδα θα αντιμετωπίσει τη Λευκορωσία εκτός έδρας στις 25 Νοεμβρίου και τρεις μέρες μετά θα υποδεχτεί τη Μεγάλη Βρετανία.

Αναλυτικά η λίστα: Μπουγκραχάν Τουντσέρ, Τολγκά Γκετσίμ, Σέιν Λάρκιν, Ερτέν Γκάζι (Εφές), Μελίχ Μαχμούτογλου, Μετετσάν Μπιρσέν, Σεμούς Χαζέρ (Φενέρμπαχτσε), Σερτάτς Σανλί (Μπαρτσελόνα), Ερκάν Γιλμάζ (Μπαχτσεσεχίρ), Φουρκάν Χαλταλί (Μπεσίκτας), Ντογκούς Οζντεμίρογλου (Νταρουσάφακα), Εγκεμέν Γκιουβέν (Μπούρσασπορ), Σαντίκ Καμπατσά (Γαλατάσαραϊ), Μπερκάν Ντουρμάζ (Καρσίγιακα), Μουχσίν Γιασάρ, Μπερκ Ουγκουρλού (Τόφας Μπούρσα), Σαμέτ Γκεγίκ (Τουρκ Τέλεκομ)

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…