Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Παπαγιάννης: «Προσωπικά δεν διαβάζω όσα γράφονται»

Παπαγιάννης: «Προσωπικά δεν διαβάζω όσα γράφονται»

Παπαγιάννης

Ο Γιώργος Παπαγιάννης έκανε εντυπωσιακά πράγματα στη χθεσινή νικηφόρα αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Ζενίτ και έδειξε τον δρόμο για τη συνέχεια. Οι «πράσινοι» επέστρεψαν στις νίκες στη Euroleague επικρατώντας εντός έδρας της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ  με 70-64, για τη 12η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Επιθετικά, ο Έλληνας ψηλός  ήταν ο φόβος της αντίπαλης άμυνας. Τελιώσε το ματς με 18 πόντους. Είχε 8/9 δίποντα και 2/6 βολές. Στην άμυνα τα πήγε, επίσης, σούπερ, κυριαρχώντας στους αιθέρες. Μάζεψε συνολικά 13 ριμπάουντ, 10 αμυντικά και τρία επιθετικά, ενώ είχε και τέσσερις τάπες! Αναμφίβολα, η χθεσινή εμφάνιση του Παπαγιάννη ήταν από τις καλύτερές του στην Ευρωλίγκα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στη Nova και αναφέρθηκε τόσο στη νίκη της ομάδας του όσο και για την κριτική που ασκείται το τελευταίο διάστημα στον Παναθηναϊκό.

Αρχικά ο Παπαγιάννης τόνισε: «Είδαμε τι λάθη κάναμε στο video. Ξενερώσαμε που χάσαμε ένα δικό μας ματς με την Μπάγερν. Βρήκαμε μία ζώνη και δουλεύουμε σε αυτή που μας βοηθάει. Κερδίσαμε τον Ολυμπιακό. Όλες οι ήττες μας πονάνε, και από την Ούνικς και από την Ζαλγκίρις. Όταν η Ζενίτ έβαλε τα ελεύθερα βγήκαμε περισσότερο έξω για να “κλείσουμε” τα σουτ. Ο Φράνκαμπ έπαιξε πολύ καλά το πικ εν ρολ. Θέλουμε πλέον να χτίσουμε ένα μομέντουμ, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. Παίζουμε με την ΤΣΣΚΑ την ερχόμενη εβδομάδα. Δεν έχουμε ματς για το πρωτάθλημα αν και θα θέλαμε. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι μέσα από την προπόνηση»

Για την βοήθεια που είχε από τα γκαρντ, όπως επίσης και τον Νέντοβιτς: «Βοηθάνε οι σουτέρ να έχουμε περισσότερες ελεύθερες πάσες στους υπόλοιπους παίκτες. Στο δεύτερο ημίχρονο ήθελα να πάρω ενέργεια και να πάρω τα ριμπάουντ».

Για την κριτική που ασκείται: «Προσωπικά δεν διαβάζω όσα γράφονται. Το ματς με τον Ολυμπιακό είναι ιδιαίτερο και διαφορετικό και για τις δύο ομάδες. Σίγουρα θα ασκείται κριτική, Παναθηναϊκός είμαστε. Θέλουμε να πάρουμε νίκες για να βγάλουμε ασπροπρόσωπους τους εαυτούς μας για την σκληρή δουλειά στην προπόνηση. Η κριτική είναι καλοπροαίρετη, ανεξάρτητα από το αν είναι θετική ή αρνητική».

Για την άμυνα ζώνης: «Έχει δουλέψει καλά για εμάς. Στην αρχή ήμασταν κακοί αμυντικά τόσο με τους αντίπαλους σουτέρ όσο και μέσα στην ρακέτα. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει στην συνέχεια. Όσον αφορά το άσχημο πάτημα που είχα, δεν παθαίνω κάτι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Ελένη Ανδρικοπούλου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…