Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ : Με απουσίες η προπόνηση του «Δικεφάλου του Βορρά»

ΠΑΟΚ : Με απουσίες η προπόνηση του «Δικεφάλου του Βορρά»

ΠΑΟΚ

Μετά τις γνωστές απουσίες των Γκρίφιν, Κάρτερ,Τζόουνς ο ΠΑΟΚ δεν υπολογίζει ένα ακόμα παίκτη του.  Ο λόγος για τον Ανδρέα Χριστοδούλου που προστέθηκε σε εκείνους που δεν ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

Ο πρώτος αναρρώνει από τον τραυματισμό στο πόδι, ο δεύτερος χάνει πιθανότατα όλη τη σεζόν λόγω του προβλήματος στη μέση, ενώ ο Τζόουνς είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό πριν μία εβδομάδα. Ο 26χρονος γκαρντ  έχει ένα χτύπημα στον αριστερό ώμο και θα υποβληθεί σε μαγνητική.

Όπως αναφέρει η ΚΑΕ:

«Με τις γνωστές απουσίες των Griffin, Carter, Jones, αλλά και μία ακόμη, αυτήν του Αντρέα Χριστοδούλου, πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ mateco. Ο Χριστοδούλου, ακολουθεί ήδη πρόγραμμα θεραπείας, ενώ θα υποβληθεί και σε εξετάσεις (μαγνητική) για ένα χτύπημα που έχει στον αριστερό ώμο, από την προπόνηση της Πέμπτης.

Ο Malcolm Griffin ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα θεραπείας για το οστικό οίδημα που τον ταλαιπωρεί, ενώ πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησε σήμερα και ο Josh Carter. Το πρόγραμμα της ομάδας συνεχίζεται το μεσημέρι του Σαββάτου με μία προπόνηση στο PAOK Sports Arena».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Ελένη Ανδρικοπούλου
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Αριθμοί: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ Mateco

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ. Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα ολοκληρω…