Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Πανιώνιος – Νίκησε το Φάληρο με… 37άρη Κυρίτση

Πανιώνιος – Νίκησε το Φάληρο με… 37άρη Κυρίτση

Πανιώνιος

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Πανιώνιος επί του Παλαιού Φαλήρου με σκορ 78-71 στο κλειστό «Ανδρέας Βαρίκας». Ο αγώνας διεξήχθη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β’ Εθνικής μπάσκετ ανδρών.

Οι «Πάνθηρες» είχαν σε πολύ μεγάλη ημέρα τον Αλέξη Κυρίτση, ο οποίος σημείωσε 37 πόντους. Ο Έλληνας άσος με τη μεγάλη εμφάνιση που πραγματοποίησε οδήγησε τους Νεοσμυρνιώτες στη νίκη κόντρα στο Παλαιό Φάληρο. Ο Κυρίτσης σημείωσε μεταξύ άλλων και ένα τρίποντο, ενώ όλοι υπόλοιποι 34 πόντοι προήλθαν από δίποντα και βολές. Ο Μπιτζάνης είχε σε καλή ημέρα και τον Μίχαλο που σημείωσε 9 πόντους με ένα τρίποντο, αλλά και τον Μπελίτση, ο οποίος σημείωσε επίσης ένα τρίποντο.

Οι γηπεδούχοι, προηγήθηκαν με βραχεία κεφαλή 5 πόντων στο πρώτο δεκάλεπτο, του οποίου το τελικό σκορ ήταν 23-18. Στη συνέχεια οι Νεοσμυρνιώτες πήραν… μπρος και έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι με 51-38. Ο Πανιώνιος διατήρησε  τη διψήφια διαφορά από το Φάληρο, κλείνοντας το τρίτο δεκάλεπτο με 69-59.

Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι άντεξαν στην πίεση και πήραν το ροζ φύλλο αγώνα νικώντας με 78-71. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ως πρώτο σκόρερ τον Αγγελόπουλο με 16 πόντους, ενώ 15 σημείωσε ο Καλλιανιώτης.

Αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα:

Πανιώνιος – Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου 78-71

Διαιτητές : Θεοδωρόπουλος-Στρέμπας-Γεράνιος

Δεκάλεπτα : 23-18, 51-38, 69-59, 78-71

Πανιώνιος (Μπιτζάνης) : Βαλιώτης 4, Λάζαρης, Μίχαλος 9 (1), Μπελίτσης 7 (1), Κανελλόπουλος, Σκουλούδης 8, Λιαράκος 2, Κολσούζογλου, Κυρίτσης 37 (1), Ρουμελιώτης 3, Λυκογιάννης 6, Μήτσιαλος 2

Παλαιό Φάληρο (Παπαδάτος) : Σκόρδος 4, Αγγελόπουλος 16, Σταθόπουλος (3), Βλασσόπουλος 3 (1), Καλλιανιώτης 15, Μπολάτογλου 6, Μπόσκοβιτς, Χαρούνι 9, Ανδρεάτος

Μπορείτε να δείτε τον αγώνα με περιγραφή σε επανάληψη


Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα της νίκης επί του Προμηθέα (vid)

Όσα έγιναν στον αγώνα με τον Προμηθέα, μέσα από την κόκκινη παρακάμερα Ο Ολυμπιακός άνοιξε…