Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Πανιώνιος: Κάλεσμα στο «Ανδρέας Βαρίκας» και πρώτο podcast [audio]

Πανιώνιος: Κάλεσμα στο «Ανδρέας Βαρίκας» και πρώτο podcast [audio]

Πανιώνιος ΝΕΜ

Ο Πανιώνιος υποδέχεται τη Ν.Ε. Μεγαρίδος στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β’ Εθνικής. Το ματς θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 17:00 στο γήπεδο «Ανδρέας Βαρίκας», με τον «Ιστορικό» να θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα από τον Μανδραϊκό την περασμένη αγωνιστική.

Μάλιστα οι οπαδοί της ομάδας, που πάντα την αγαπούν και τη στηρίζουν ανιδιοτελώς όπου κι αν παίζει, κάνουν κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο. Συγκεκριμένα, από κοινού με την ομάδα τους, δημιούργησαν μια εβδομαδιαία διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή (podcast) όπου μιλούν για τα νέα του τμήματος μπάσκετ. Η εκπομπή αυτή λοιπόν έκανε πρεμιέρα, με τον κόουτς Μπιτζάνη να είναι ο πρώτος που κάνει δηλώσεις στο εν λόγω εγχείρημα.

Όπως είπε ο προπονητής του Πανιωνίου, το ματς με τη Μεγαρίδα είναι πολύ σημαντικό. Η ομάδα του θέλει να αφήσει πίσω της την ήττα με την ομάδα της Μάνδρας και να νικήσει την ομάδα των Μεγάρων που είναι και η πρωτοπόρος του 2ου ομίλου. Σύμφωνα με τον κόουτς Μπιτζάνη, η Μεγαρίδα έχει μια πολύ καλή ομάδα, ωστόσο ελπίζει όλοι οι παίκτες του να είναι διαθέσιμοι , έχοντας ξεπεράσει τραυματισμούς και άλλα θέματα που τους ταλαιπώρησαν.

Ακούστε το podcast που δημιούργησε ο Πανιώνιος:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…