Κεντρική Ψαγμένα Παναθηναϊκός: Θέλει να αντιδράσει στο Κάουνας

Παναθηναϊκός: Θέλει να αντιδράσει στο Κάουνας

Μποχωρίδης

Την αντίδραση κόντρα στη Ζαλγκίρις Κάουνας θα ψάξει ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, μετά τη νέα σοκαριστική ήττα από την Ούνικς στο ΟΑΚΑ, νίκησε εύκολα την ΑΕΚ για το Ελληνικό πρωτάθλημα. Οι «πράσινοι» θέλουν να κάνουν μια νίκη και μάλιστα εκτός έδρας, προκειμένου να αλλάξει η ψυχολογία τους ενόψει της συνέχειας.

Από την άλλη η γηπεδούχος ομάδα, έχει ξεκινήσει ακόμα πιο άσχημα στη Euroleague, καθώς έχει 9 ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς, δίνει ιδιαίτερη σημασία στο εν λόγω ματς, καθώς το θεωρεί «ευκαιρία» προκειμένου να κάνει την πρώτη νίκη στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μπάσκετ στην Ευρώπη. Άλλωστε η Ζαλγκίρις, ακόμα κι όταν ξεκινά με 0-9, πάντα είναι επικίνδυνη, καθώς είναι ομάδα με υλικό που έχει εμπειρία από τη διοργάνωση.

Στο αγωνιστικό σκέλος, από το ντέρμπι των ουραγών της Ευρωλίγκας θα απουσιάσει ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο άτυχος Σέρβος, αγωνίστηκε για λίγα λεπτά κόντρα στην Ούνικς. Ωστόσο αυτή τη φορά ταλαιπωρείται από ίωση και δεν κατόρθωσε να ταξιδέψει στη Λιθουανία.

Υπενθυμίζεται ότι το «Τριφύλλι» είναι στην πρότελευταια θέση με ρεκόρ 2 νίκες και 7 ήττες, ενώ η Ζαλγκίρις δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης. Μάλιστα η Λιθουανική ομάδα, έχει προχωρήσει στην αρχή της αγωνιστικής σεζόν στην αντικατάσταση του Σίλερ από τον Ζντοβτς, με τον άλλοτε κόουτς της ΑΕΚ να μη μπορεί να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ψαγμένα

Δειτε επισης

Τενερίφη – Περιστέρι 97-93

Έφτασε μέχρι τέλους αλλά δεν τα κατάφερε το Περιστέρι… Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έφτασε …