Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Παναθηναϊκός – Ούνικς Καζάν 72-74: Δεν σηκώνει κεφάλι

Παναθηναϊκός – Ούνικς Καζάν 72-74: Δεν σηκώνει κεφάλι

okaro white panathinaikos opap athens eb21 scaled

Ο Παναθηναϊκός γι ακόμη μια φορά ήταν αποκαρδιωτικός και γνώρισε την ήττα από την Ούνικς Καζάν με 74-72. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι μέχρι το τέλος, αλλά η ρωσική ομάδα ήταν αυτή που πανηγύρισε στο φινάλε.

Ο Παναθηναϊκός στο ξεκίνημα της αναμέτρησης ήταν εξαιρετικός στην άμυνα. Σε πέντε λεπτά αγώνα δέχθηκε μόλις έναν πόντο και κατάφερε να χτίσει μία μικρή διαφορά οχτώ πόντων (9-1). Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς η Ούνικς έβγαλε αντίδραση και με δύο συνεχόμενα τρίποντα μείωσε σε 9-7. Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν για τα καλά την αναμέτρηση και με πρωταγωνιστή τον Μάγιο κατάφεραν να φέρουν τούμπα την αναμέτρηση (13-15). Ο Πέρι στο φινάλε του δεκαλέπτου βρήκε καλάθι και έφερε το ματς στα ίσια (15-15).

Το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να είναι συνεχώς κοντά στο σκορ, δίχως να μπορεί κάποια να ξεφύγει (22-19). Ο Παναθηναϊκός διατηρούσε τα ηνία του σκορ, αλλά η Ούνικς είχε τις λύσεις και έμενε κοντά στο σκορ (29-27). Ο Μέικον έδινε λύσεις στην ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, καθώς με δύο συνεχόμενα τρίποντα «τρύπησε» την αντίπαλη άμυνα (32-29). Μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι, με το τριφύλλι να πηγαίνει στα αποδυτήρια με προβάδισμα μόλις ενός πόντου (36-35).

Ο Κάναν έκανε μεγάλη ζημιά στον Παναθηναϊκό και με συνεχόμενους πόντους στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους έβαλε μπροστά την Ούνικς Καζάν (41-43). Η ρωσική ομάδα συνέχισε να έχει τα ηνία του σκορ και κατάφερε να χτίσει μία μικρή διαφορά (43-48). Το τριφύλλι απάντησε με δικό του σερί 6-0 και έφερε γρήγορα τούμπα την αναμέτρηση (49-48). Το ντέρμπι συνεχίστηκε, με την ομάδα του Πρίφτη να καταφέρνει να φέρει το ματς στα ίσια με buzzer beater του Παπαπέτρου (54-54).

Στο τέταρτο δεκάλεπτο η εικόνα ήταν ίδια. Οι δύο ομάδες πάλεψαν μέχρι το φινάλε. Η Ούνικς Καζάν ήταν στο τέλος αυτή που πανηγύρισε, καθώς επικράτησε με 74-72 και έριξε στο καναβάτσι τους πράσινους.

Τα δεκάλεπτα: 15-15, 36-35, 54-54, 72-74

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Προβλήματα για την ΑΕΚ: Οι παίκτες δεν έκαναν προπονήσεις τις τελευταίες μέρες

Νέα προβλήματα για την ΑΕΚ, καθώς οι παίκτες του Ηλία Ζούρου δεν έκαναν ομαδικές προπονήσε…