Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Παναθηναϊκός: Χωρίς τον Νέντοβιτς κόντρα στη Ζαλγκίρις

Παναθηναϊκός: Χωρίς τον Νέντοβιτς κόντρα στη Ζαλγκίρις

Νέντοβιτς, Παναθηναϊκός

Για το Κάουνας αναχώρησε σήμερα το πρωί (15/11) ο Παναθηναϊκός όπου αύριο (16/11, 20.00) αντιμετωπίζει τη Ζαλγκίρις Κάουνας στο πλαίσιο της Ευρωλίγκα. Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ο Νεμάνια Νέντοβτις καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

Ο Δημήτρης Πρίφτης δήλωσε σχετικά: «Στόχος μας είναι να επιδιώξουμε μια εκτός έδρας νίκη, ωστόσο αυτό δεν θα είναι εύκολο. Η έδρα της Ζαλγκίρις είναι σκληρή καθώς ο κόσμος γεμίζει το γήπεδο και δημιουργεί δύσκολη ατμόσφαιρα για κάθε αντίπαλο. Από εκεί και πέρα η ομάδα της Ζαλγκίρις επιζητεί την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση και θα παλέψει αρκετά. Πιστεύω πως θα γίνει δυνατό παιχνίδι και ελπίζω ότι θα εμφανιστούμε πιο συγκεντρωμένοι σε σχέση με τον αγώνα του Βελιγραδίου ώστε να είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί».

Σε ερώτηση σχετικά με τη στήριξη του κόσμου στην ομάδα και την ένθερμη παρουσία που είχε στον αγώνα με την ΑΕΚ, τόνισε: «Το ευχαριστώ είναι λίγο. Ο κόσμος δεν μας γυρνά την πλάτη και μας στηρίζει σε αυτή την δύσκολη περίοδο γεγονός που δείχνει και το μέγεθος της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Ο κόσμος είναι παρών. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού είναι οπαδοί της ομάδας όχι οπαδοί της…νίκης. Αυτό αποδεικνύεται όλα τα τελευταία χρόνια».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Χάνει το ματς με Βίρτους ο Μονέκε

Ο Τσίμα Μονέκε δεν θα αγωνιστεί κόντρα στη Βίρτους. Η Μπασκόνια και η Βίρτους θα διεκδικήσ…