Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Παναγιώτης Καλαϊτζάκης: “Ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα”

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης: “Ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα”

Καλαϊτζάκης, Εθνική ανδρών

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης ήταν από τους τελευταίους παίκτες που εντάχθηκαν στην προετοιμασία της Εθνικής ανδρών και από ότι φαίνεται ο ενθουσιασμός του ξεχειλίζει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την κλήση στην Εθνική Ανδρών: «Είναι κάτι πολύ μεγάλο, κάτι που ονειρευόμουν όλη μου τη ζωή, είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Γίνεται δουλειά δύο μέρες, έχουμε βάλει κάποια plays, δυστυχώς δεν έχουμε τη δυνατότητα να προετοιμαστούμε περισσότερες μέρες, αλλά πιστεύω θα είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι να παρουσιάσουμε κάτι καλό».

Για το καλωσόρισμα από τους υπόλοιπους παίκτες: «Το καλωσόρισμα ήταν πολύ θερμό. Με τα παιδιά τα περισσότερα γνωριζόμασταν, είχαμε παίξει αντίπαλοι. Είναι απίστευτα όλα. Με έχουν καλωσορίσει θερμά και στην απογευματινή προπόνηση που ήρθα με βοήθησαν πολύ, γιατί έλειπα από την πρωινή που είχαν μπει κάποια plays. Τους ευχαριστώ πολύ».

Για το αν νιώθει δικαιωμένος να παίξει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Λιετκαμπέλις και αν βοηθούν οι διεθνείς αγώνες που δίνει με την ομάδα του: «Ναι, νιώθω δικαιωμένος. Έκανα τη σωστή επιλογή να φύγω πριν τρία χρόνια από την Ελλάδα. Έχω ωριμάσει ως άνθρωπος και ως παίκτης στο εξωτερικό και όπως φαίνεται έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή. Με βοηθάει πολύ ότι έχουμε δύο αγώνες την εβδομάδα με την ομάδα μου, κερδίζω σε εμπειρίες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Μονακό – Φενέρμπαχτσε 93-88 (vid)

Το γύρισε και ισοφάρισε η Μονακό Η Μονακό επικράτησε της Φενέρ με σκορ 93-88 και ισοφάρισε…