Κεντρική Ψαγμένα Ολυμπιακός: Νυν υπέρ πάντων η διατήρηση της έδρας

Ολυμπιακός: Νυν υπέρ πάντων η διατήρηση της έδρας

Ολυμπιακός

Τον νυν υπέρ πάντων αγώνα θα δώσει ο Ολυμπιακός προκειμένου να μη χαλάσει το νικηφόρο σερί στην έδρα του. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Euroleague. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να συνεχίσουν το σερί νικών στο ΣΕΦ, καθώς μέχρι σήμερα έχουν 6 νίκες στο φαληρικό γήπεδο σε ισάριθμα ματς στην Ευρωλίγκα.

Η Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου από την άλλη έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία. Η Ισραηλινή ομάδα έχει 7 νίκες και 3 ήττες στην Ευρωλίγκα και απολαμβάνει την τέταρτη θέση μαζί με τη Ζενίτ. Ο Έλληνας τεχνικός, είδε τους παίκτες του να κάνουν ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο και να νικούν τη Μονακό στην έδρα τους.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα, θέλει να αντιδράσει και να δώσει απαντήσεις για το καταστροφικό τέταρτο δεκάλεπτο κόντρα στην Εφές. Η ομάδα του Πειραιά, έπαιξε αρκετά καλά για 30 αγωνιστικά λεπτά στην Τουρκία, ωστόσο η κατάρρευση έφερε ήττα με 19 πόντους. Εξάλλου ήταν η δεύτερη σερί ήττα αλλά και η τέταρτη συναπτή ήττα σε εκτός έδρας ματς, με τους «ερυθρόλευκους» να μη μπορούν να πάρουν «διπλό» μέχρι στιγμής.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Λιβιό Ζαν Σαρλ δεν προπονήθηκε ούτε την Πέμπτη 18/11 και θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με την Μακάμπι. Εκτός προπονήσεων και ο Ζέιντ Μουόσα, ο οποίος ταλαιπωρείται από διάταση δικεφάλου μηριαίου αριστερά.

Το παιχνίδι στο ΣΕΦ ξεκινά στις 21:00, με τις δυο ομάδες να έχουν παρόμοιο ρεκόρ (μόλις μια νίκη περισσότερη η Μακάμπι), αλλά και τους ίδιους στόχους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ψαγμένα

Δειτε επισης

Κούκοτς: «Ο Γκος άλλαξε το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό»

Ο Τόνι Κούκοτς δηλώνει πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο κορυφαίος όλων. Ο Τόνι Κούκοτς πα…