Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ολυμπιακός: Κάλεσμα για το ματς με τον ΠΑΟΚ [pic]

Ολυμπιακός: Κάλεσμα για το ματς με τον ΠΑΟΚ [pic]

Ολυμπιακός ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Basket League. Οι «ερυθρόλευκοι» όπως κάνουν πριν από κάθε παιχνίδι, κάλεσαν για άλλη μια φορά τον κόσμο τους στο ΣΕΦ, μέσω των Social Media.

Η Πειραιώτικη ΚΑΕ, μέσω του επίσημου λογαριασμού της σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επισυνάπτουν και το σύνδεσμο από τον οποίο μπορούν να αγοράσει κανείς εισιτήρια με ηλεκτρονικό τρόπο. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 20:00 και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ3. Ακόμα θα υπάρχει δυνατότητα για όποιον το επιλέξει, να δει τον αγώνα στο κινητό του ή το τάμπλετ, μέσω της Live Streaming μετάδοσης από την πλατφόρμα ERTFLIX.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Ολυμπιακός δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να βλέπει «λευκό» το απουσιολόγιό του. Οι Πειραιώτες, έκαναν κακή εμφάνιση στο Καζάν και θέλουν να αντιδράσουν κόντρα στους Θεσσαλονικείς. Από την άλλη ο Άρης Λυκογιάννης  δε θα έχει στη διάθεσή του τον Αντρέα Χριστοδούλου λόγω ίωσης, ενώ ο Βαγγέλης Μάντζαρης θα ενσωματωθεί στον ΠΑΟΚ στα μέσα της βδομάδας.

Δείτε το κάλεσμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 68-65

«Ζωντανός» στην παράταση παρέμεινε ο Παναθηναϊκός. Στην παράταση κρίθηκε ο δεύτερος τελικό…