Κεντρική Basket League Άρης Ο Κλόμπουτσαρ “έστειλε” το… πρώτο μήνυμα παραμονής

Ο Κλόμπουτσαρ “έστειλε” το… πρώτο μήνυμα παραμονής

Κλόμπουτσαρ Άρης

Όταν ένας παίκτης είναι ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας του, τέσσερις μέρες αφότου πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση του με αυτήν, τότε μόνο χαμόγελα μπορούν να υπάρχουν γι’ αυτόν… Ο Γιάκα Κλόμπουτσαρ συμμετείχε για πρώτη φορά στο πρόγραμμα του Άρη την Τετάρτη και την Κυριακή ήταν ένας εκ των κορυφαίων παικτών του συνόλου του Γιάννη Καστρίτη, πετυχαίνοντας 15 πόντους (ο μόνος παίκτης που τον ξεπέρασε στο σκοράρισμα ήταν ο Τζέιμς Κέλι).

Έχει απίστευτη εμπειρία. Μας δικαίωσε γι’ αυτό που περιμέναμε. Είναι πολύ έμπειρος. Από την πρώτη προπόνηση, ένα του έλεγα και καταλάβαινε πέντε. Μας βοήθησε με την ποιότητά του”, δήλωσε για τον Σλοβένο ο Έλληνας κόουτς του Άρη, φανερώνοντας την ικανοποίησή του για την εμφάνιση του Κλόμπουτσαρ απέναντι στον Ηρακλή. Μπορεί να μην είναι ο παίκτης που θα “πυροβολεί” ασταμάτητα το αντίπαλο καλάθι, όπως το κάνει ο Ολιβιέ Χάνλαν όταν… παίρνει φόρα, αλλά φανέρωσε θετικά δείγματα των δυνατοτήτων του στο πρώτο του ματς.

Το στοιχείο της εμπειρίας που έχει ο Κλόμπουτσαρ, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον Άρη που αποτελείται κυρίως από νεαρούς αθλητές, με τον Σλοβένο να δείχνει με το “καλημέρα” της παρουσίας του στον “Αυτοκράτορα” πως μπορεί να προσφέρει. Και παράλληλα, ο Κλόμπουτσαρ, αν μη τι άλλο, με την απόδοσή του, “έστειλε” το… πρώτο του μήνυμα για την απόφαση που έχει να κάνει σχετικά με την παραμονή του στην ομάδα. Βέβαια, είναι νωρίς ακόμη γι’ αυτό το ζήτημα και θα χρειαστεί να υπάρχει ανάλογη συνέχεια από τον Σλοβένο, ο οποίος αρχικά έχει μηνιαίο συμβόλαιο. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση ο Κλούμπουτσαρ… άρεσε και εφόσον παραμείνει στον Άρη και για τους υπόλοιπους μήνες, λογικά θα την “πληρώσει” ο Έρικ Λόκετ, αφότου ξεπεράσει τον τραυματισμό του ο Χάνλαν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…