Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ντιαλό: «Ξεχωριστή πρόκληση ο Ολυμπιακός»

Ντιαλό: «Ξεχωριστή πρόκληση ο Ολυμπιακός»

Ντιαλό Μονακό

Ο Άλφα Ντιαλό έκανε δηλώσεις ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες υποδέχονται στο ΣΕΦ τη Μονακό σε ματς για την 8η αγωνιστική της Euroleague και θέλουν τη νίκη για να έχουν το απόλυτο στην έδρα τους.

Από την άλλη η Γαλλική ομάδα ταξιδεύει και αυτή στην Αθήνα για τη νίκη που θα κάνει αίσθηση και θα τη βάλει σε τροχιά 8αδας. Η… πρωτάρα στην Ευρωλίγκα Μονακό, νίκησε με το ευρύ 97-80 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, εντυπωσιάζοντας την  Ευρώπη με την εμφάνιση της.

Ο φόργουορντ της Γαλλικής ομάδας, σχολίασε ότι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι μια ξεχωριστή πρόκληση. Όπως είπε, είναι σημαντικό η Μονακό να παρουσιαστεί επιθετική στο ματς, καθώς οι γηπεδούχοι έχουν ένα πολύ καλό σύνολο, καθώς και πολύ κόσμο να τους υποστηρίζει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντιαλό:

«Πιστεύω πως θα είναι σημαντικό να παρουσιαστούμε πραγματικά επιθετικοί στο ματς. Ο Ολυμπιακός είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, έχει πολύ κόσμο που τον στηρίζει, οι φίλοι του είναι από τους καλύτερους στην EuroLeague. Επομένως πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί και συνεπείς για 40 λεπτά απέναντι τους.

Έχουμε δύο νίκες κόντρα σε Ερυθρό Αστέρα και ΤΣΣΚΑ και την ήττα από την Μπαρτσελόνα στην παράταση, ένα ματς που θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει. Μέσα από αυτά τα παιχνίδια χτίζουμε την αυτοπεποίθηση μας. Τώρα ο Ολυμπιακός είναι μια πρόκληση διαφορετικής φύσεως. Εκτός έδρας, θα πρέπει να δείξουμε πίστη και να μην τα παρατήσουμε»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 88-95 (vid)

Ήταν… Παναθηναϊκός και ετοιμάζεται για Final 4 μέσω ΟΑΚΑ Με ατσάλινη θέληση και μαχη…