Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Ντέιλαν Ίνγκραμ: «Απίστευτη η αγάπη του κόσμου του Ηρακλή για τον πατέρα μου»

Ντέιλαν Ίνγκραμ: «Απίστευτη η αγάπη του κόσμου του Ηρακλή για τον πατέρα μου»

Ντέιλαν Ίνγκραμ

Ο Ντέιλαν Ίνγκραμ, γιος του ιστορικού παίκτη του Ηρακλή, Ντέιβιντ, έδωσε το παρόν στη βράβευση του πατέρα του στο Ιβανώφειο. Ο 25χρονος άσος, στο πλαίσιο της εορτής, έκανε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι, όπου τόνισε πόσο σημαντικός είναι ο πατέρας του.

Ο Ντέιλαν Ίνγκραμ, αγωνίζεται στην Α2 Ιταλίας, ωστόσο είναι πολύ κοντά στη μετακίνησή του στο Λαύριο και την Ελλάδα. Ο νεαρός άσος όμως όπως είπε, η μεγάλη του επιθυμία είναι να αγωνιστεί με τη φανέλα του Ηρακλή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντέιλαν Ίνγκραμ:

«Θυμάμαι να βλέπω στα περιοδικά και στα βίντεο τον πατέρα μου να παίζει. Όλοι όσοι ήταν κοντά μου, μού έλεγαν ότι ο πατέρας σου είναι ένας θρύλος. Δεν το κατανοούσα μέχρι τώρα που βρέθηκα στη Θεσσαλονίκη και βλέπω όλη αυτή την αγάπη του κόσμου. Είναι ένας τρομερός τύπος και τα αξίζει όλα αυτά. Δούλεψε πάρα πολύ σκληρά για να καταφέρει όλα όσα πέτυχε».

«Η Θεσσαλονίκη είναι το δεύτερο σπίτι μας και η αγάπη του κόσμου είναι απίστευτη. Θα ήθελα να παίξω στην Ελλάδα και στον Ηρακλή και το ονειρεύομαι από μικρός. Το να είσαι στην Ελλάδα και να λέγεσαι Ίνγκραμ είναι μεγάλη υπόθεση, κάτι τρομερό. Αυτό που συνέβη εδώ (σ.σ. Ιβανώφειο) με όλο αυτόν τον κόσμο είναι τρελό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …