Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ντατόμε: «Αισθητή η απουσία του Ντίνου, νίκη με τον Ολυμπιακό»

Ντατόμε: «Αισθητή η απουσία του Ντίνου, νίκη με τον Ολυμπιακό»

Ντατόμε

Ο Τζίτζι Ντατόμε έκανε δηλώσεις για το ματς της Αρμάνι με τον Ολυμπιακό. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Euroleague και θα ξεκινήσει στις 21:30 ώρα Ελλάδος, στο Μεδιολάνουμ Φόρουμ.

Ο Ιταλός φόργουορντ, τόνισε πως η απουσία του Ντίνου Μήτογλου θα γίνει αισθητή από τους συμπαίκτες του. Ωστόσο, όπως είπε θα παρουσιαστεί ευκαιρία και σε άλλους παίκτες να καλύψουν τη θέση και να πάρουν αγωνιστικά λεπτά, βγαίνοντας μπροστά. Τέλος, για το ματς με τον Ολυμπιακό, σχολίασε πως κύριος στόχος της Αρμάνι, είναι η υπεράσπιση της έδρας, ενόψει και του δύσκολου προγράμματος που έχει στο δεύτερο γύρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζιαλουίντζι Ντατόμε:

«Οι καλές ομάδες φαίνονται στις δύσκολες στιγμές. Η απουσία του Ντίνου θα είναι αισθητή, αλλά θα παρουσιαστούν ευκαιρίες σε άλλους παίκτες που έχουν λιγότερη συμμετοχή. Δύο ήττες στη σειρά μπορεί να έρθουν σε μια μακρά σεζόν, αλλά θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να υπερασπιστούμε την έδρα μας απέναντι στον Ολυμπιακό».

«Στον δεύτερο γύρο θα πρέπει να πάμε σε δύσκολες έδρες, όπως Εφές, ΤΣΣΚΑ, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακού, οπότε όσο μεγαλύτερη συγκομιδή νικών έχουμε τώρα, τόσο καλύτερα. Έχουμε αποκτήσει ταυτότητα και χημεία γρήγορα, αλλά πάντα υπάρχει περιθώριο για βελτίωση. Το σημαντικό είναι να φτάσουμε υγιείς στα playoffs»,

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…