Κεντρική Basket League Νίκος Χουγκάζ: «Το κίνητρο είναι μεγάλο»

Νίκος Χουγκάζ: «Το κίνητρο είναι μεγάλο»

Νίκος Χουγκάζ

Ο Ιωνικός αντιμετωπίζει το Λαύριο και ο Νίκος Χουγκάζ γράφει πως το κίνητρο για νίκη είναι αρκετά ισχυρό. Ο παίκτης της ομάδας της Νίκαιας, γράφει στο blog του ΕΣΑΚΕ για το ματς που έρχεται…

Αναλυτικά:

Καλό απόγευμα σε όλους,

Οι συνεχόμενες ήττες μας έχουν πεισμώσει αρκετά. Έχουμε κίνητρο απέναντι στο Λαύριο και θέλουμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας στο παρκέ. Οι τραυματισμοί δεν είναι δικαιολογία και για αυτό δίνουμε το 100% του εαυτού μας σε κάθε παιχνίδι.

Την Τετάρτη που πέρασε και στο παιχνίδι για το FIBA Europe Cup μας πείραξε ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η ήττα. Έχουμε όμως στρέψει την προσοχή μας στο παιχνίδι για την Stoiximan Basket League με το Λαύριο.

Το Λαύριο έχει αποδείξει ότι στην έδρα του είναι ένας πολύ ισχυρός αντίπαλος και θα πρέπει να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια για να φύγουμε με τη νίκη.

Θα είναι μια ωραία μάχη, για αυτό να είστε σίγουροι.

Η ομάδα του κόουτς Σερέλη έχει τον σεβασμό μας, όπως κάθε άλλη αντίπαλος μας στο παρκέ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα παλέψουμε σκληρά.

Είμαστε μια μαχητική ομάδα και αυτό προσπαθεί να μας περάσει ο κόουτς Σεγκούρα.
Μπορεί οι φίλοι του Ιωνικός Νίκαια BC HNC Revolution να είναι απογοητευμένοι από την απόδοσή μας, αλλά θέλω να τους πω να έχουν εμπιστοσύνη σε εμάς.

Και να συνεχίσουν να μας στηρίζουν γιατί αυτοί είναι ο «έκτος παίκτης» της ομάδας μας. Κάθε φορά που παίζουμε στη Νίκαια η ατμόσφαιρα είναι φανταστική. Μας δίνει έξτρα ώθηση και κίνητρο.

Η ομάδα θα βελτιωθεί αγωνιστικά και να ανέβει η απόδοσή μας. Αυτό είναι υπόσχεση.

Μέχρι την επόμενη φορά που θα τα πούμε εύχομαι να είστε καλά, να έχετε υγεία και συντονιστείτε αύριο να δείτε τον αγώνα μας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Σερέλης: «Έξτρα κίνητρο ότι μας έχει κερδίσει δύο φορές η Μακάμπι»

Στη συνέχεια του Παναθηναϊκού στη Euroleague, αναφέρθηκε ο Χρήστος Σερέλης. Ο Χρήστος Σερέ…