Κεντρική NBA NBA: Νίκες για Χιτ, Νικς, Μπλέιζερς και Μάβερικς [vid]

NBA: Νίκες για Χιτ, Νικς, Μπλέιζερς και Μάβερικς [vid]

NBA

Με 4 αναμετρήσεις συνεχίστηκε το υπερθέαμα στην κανονική περίοδο του NBA. Εκεί νίκες πέτυχαν οι Μαϊάμι Χιτ, οι Νιού Γιορκ Νικς, Πόρτλαντ Μπλέιζερς αλλά και οι Ντάλας Μάβερικς.

Οι Μαϊάμι Χιτ, είχαν ως… ήρωα τον Τάιλερ Χίρο που σημείωσε 31 πόντους και νίκησαν τους Πίστονς με 100-92. Από την άλλη, τα Πιστόνια είχαν περισσότερο πλουραλισμό στην επίθεση, με τους Γκραντ και Μπέι να πετυχαίνουν 21 και 15 πόντους αντίστοιχα.

Ακόμα, οι Νιού Γιορκ Νικς νίκησαν τους Λέικερς με 106-100. Οι Νεοϋορκέζοι είχαν ως πρώτο σκόρερ τον Φουρνιέ, ενώ από την άλλη οι Λέικερς είχαν ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Γουέστμπρουκ με 31 πόντους.

Στη συνέχεια, οι Μπλέιζερς, με τους Μακόλουμ και Λίλαρντ να σημειώνουν 32 και 25 πόντους αντίστοιχα, νίκησαν τους Νάγκετς με 119-100. Από την άλλη για την ομάδα του Ντένβερ  πρώτος σκόρερ ήταν ο Τζεφ Γκριν με 24 πόντους.

Τέλος, οι Μάβερικς, νίκησαν τους Κλίπερς με 112-104. Η ομάδα του Ντάλας, είχε ως πρωταγωνιστή τον Πορζίγκινς με 30 πόντους, ενώ άλλους 26 πρόσθεσε ο Λούκα Ντόνσιτς. Από την άλλη, οι «κομμωτές» είχαν πρώτο σκόρερ τον Ρέτζι Τζάκσον με 31 πόντους, ενώ άλλους 26 έβαλε ο Πολ Τζώρτζ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…