Κεντρική Basket League Μποχωρίδης – «Υπάρχει πολύ ταλέντο στην ομάδα»

Μποχωρίδης – «Υπάρχει πολύ ταλέντο στην ομάδα»

Μποχωρίδης Euroleague

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης αμέσως μετά τον αγώνα με τον Κολοσσό έκανε δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ. Ο Έλληνας γκαρντ τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να έχει βάση την άμυνα. Ακόμα, όπως είπε, η φιλοσοφία του κόουτς Πρίφτη είναι ο Παναθηναϊκός να εκμεταλλεύεται όλο το γήπεδο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Λευτέρης Μποχωρίδης:

«Θέλαμε να βασιστούμε στην άμυνά μας, γιατί είναι κάτι που θα μας βοηθήσει και στην επίθεση. Μας στοιχίζει στην εξέλιξη του παιχνιδιού όταν δεν παίζουμε καλή άμυνα. Είμαστε μια καινούργια ομάδα, είχαμε και δύσκολο πρόγραμμα στην Ευρωλίγκα. Τα αφήνουμε πλέον όλα πίσω, κοιτάμε τη συνέχεια.

Η φιλοσοφία του προπονητή είναι να εκμεταλλευτούμε όλο το γήπεδο, μόνο έτσι θα μπορούμε να μικρύνουμε τη διαφορά ποιότητας που μπορεί να υπάρχει με κάποια ομάδα. Θέλει πίεση και να μην τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους.

Υπάρχει αρκετό ταλέντο σ’ αυτή την ομάδα και πιστεύω ότι μπορεί να παίξει καλά στην επίθεση. Κάθε φορά παλεύω, είναι δύσκολο όταν δεν έχεις μεγάλο χρόνο συμμετοχής και δεν παίζεις σε όλα τα παιχνίδια. Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι και να είμαι έτοιμος όταν χρειάζεται».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…