Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ματσιούλις: «Βλέπω τους παίκτες της Ζαλγκίρις και με πιάνει απελπισία»

Ματσιούλις: «Βλέπω τους παίκτες της Ζαλγκίρις και με πιάνει απελπισία»

jonas maculis aek anwil

Μετά την αποχώρηση του από την ΑΕΚ, ο Γιόνας Ματσιούλις είχε την επιθυμία να τελειώσει την καριέρα του στην Ζαλγκίρις Κάουνας. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό, καθώς ο General Manager της ομάδας, Παούλιους Μοτεγιούνας, είχε διαφορετική άποψη.

Ο Λιθουανός φόργουορντ, εξαπέλυσε επίθεση στον Μοτεγιούνας, αναφέροντας ότι απαντάει μόνο σε ερωτήσεις που είναι συμφωνημένες από πριν. Παράλληλα, ο Ματσιούλις εξέφρασε την άποψη του για το ρόστερ της Ζαλγκίρις τονίζοντας ότι τον πιάνει απελπισία βλέποντας το.

Αναλυτικά:

«Έχουμε δει τον Παούλιους Μοτεγιούνας να συνεχίζει να κρύβει ή να μαγνητοσκοπεί ερωτήσεις που είναι συμφωνημένες από πριν. Ένα πρόσωπο μου έγραψε και μου είπε ότι είναι σαν τον Πούτιν, γιατί απαντάει μόνο στις ερωτήσεις που έχουν συμφωνηθεί από πριν και με έκανε να γελάσω. Είναι κάτι που πρέπει να εξηγήσει σε μία ζωντανή συνέντευξη Τύπου.

Ωστόσο δεν με ενοχλεί το ποιος βρίσκεται στη θέση μου, αλλά μόνο γιατί δεν μου επέτρεψε να τελειώσω την καριέρα μου στη Ζαλγκίρις. Έγραψα στον Μοτεγιούνας και του εξήγησα ό,τι θα μπορούσε να υπάρξει αυτή η ευκαιρία, αλλά δεν έγινε ποτέ.

Τώρα βλέπω τι είδους παίκτες έχει η ομάδα και με πιάνει απελπισία».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…