Κεντρική Basket League Μάντζαρης: «Ο ΠΑΟΚ μου έδειξε πόσο πολύ με ήθελε»

Μάντζαρης: «Ο ΠΑΟΚ μου έδειξε πόσο πολύ με ήθελε»

mantzaris scaled

Έτοιμος και απόλυτα συνειδητοποιημένος για τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ δείχνει στις δηλώσεις του ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Ο 31χρονος γκαρντ στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της  ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco αναφέρθηκε στη νέα σελίδα της καριέρας του και στάθηκε στον ρόλο του προέδρου της ΚΑΕ, Θανάση Χατζόπουλου και στο στοιχείο που τον έπεισε να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Να υπενθυμίσουμε πως ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη την Δευτέρα (15/11)

Δείτε αναλυτικά τις πρώτες δηλώσεις του Βαγγέλη Μάντζαρη ως παίκτης του ΠΑΟΚ:

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μένα που έρχομαι σε μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας. Και εκτιμώ πάρα πολύ το γεγονός ότι ήδη ο κόσμος του ΠΑΟΚ με έχει αγκαλιάσει με την συμπεριφορά του και τα εκατοντάδες μηνύματα που έχω λάβει και με καλωσορίζουν στην ομάδα. Έρχομαι για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Όλα τα υπόλοιπα θα φανούν στο γήπεδο».

Συνεχίζοντας αναφέρθηκε ειδικά στον πρόεδρο της ΚΑΕ: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για τον τρόπο που έδειξαν από την πρώτη στιγμή πόσο με ήθελαν στην ομάδα και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ.Χατζόπουλο που επέμεινε με τον τρόπο του και έδειξε πόσο ήθελε να ολοκληρωθούν θετικά οι συζητήσεις μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…