Κεντρική Γ' Εθνική Μαντίκος: «Πολύ σημαντική νίκη που μας διατηρεί μέσα στους στόχους μας»

Μαντίκος: «Πολύ σημαντική νίκη που μας διατηρεί μέσα στους στόχους μας»

Μαντίκος

Ο Δημήτρης Μαντίκος ήταν ο κορυφαίος παίκτης από τους Δρομείς Τρίπολης με 18 πόντους και 2 εύστοχα τρίποντα. Η ομάδα της Τρίπολης νίκησε την Παναχαϊκή με 61-56, με τον άσο των Αρκάδων να είναι πρωταγωνιστής.

Σε δηλώσεις του στην τοπική ιστοσελίδα  contrapithesi.gr , τόνισε ότι η νίκη επί των Αχαιών ήταν σημαντική, καθώς διατηρεί την ομάδα μέσα στους στόχους της.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μαντίκος:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Μπήκαμε αρκετά δυνατά στο α’ ημίχρονο. Τους κρατήσαμε εκεί που θέλαμε. Στο β’ ημίχρονο και στην δ’ περίοδο κάπου χάσαμε το μυαλό μας για 2-3 αγωνιστικά λεπτά και ευτυχώς δεν μας στοίχισε το παιχνίδι και τη νίκη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη καθώς διατηρούμαστε μέσα στους στόχους μας και πάμε δυνατά για το επόμενο παιχνίδι, κοιτάζοντας κάθε ματς ξεχωριστά.».

Για την εμφάνισή του ο Δημήτρης Μαντίκος είπε: «Με πιστεύει όλη η ομάδα. Ο κόουτς με ενθαρρύνει πολύ. Δεν χρειάζεται και κάτι άλλο για να έχει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να παλέψει στη διάρκεια των αγώνων. Μου βγήκε σήμερα το παιχνίδι και μακάρι να μπορώ να βοηθάω την ομάδα μου κάθε φορά έτσι.».

«Είναι πολύ σημαντική νίκη. Προερχόμαστε από ένα άσχημο αποτέλεσμα στη Ρόδο. Παίξαμε μέτριο μπάσκετ για εμάς. Είμαστε και λίγοι και στην τέταρτη περίοδο κουραστήκαμε στη Ρόδο. Σήμερα ήμασταν πιο γεμάτοι. Πολύ σημαντικό το παιχνίδι και όπως είπα και νωρίτερα είμαστε μέσα στους στόχους μας και κοιτάζουμε πλέον το επόμενο παιχνίδι το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Θέλουμε να το κερδίσουμε οπωσδήποτε!».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πορφύρας: Δεν συνεχίζει ο Μάντζαρης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Πορφύρα και Μάντζαρη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη νέα σεζόν στο πρωτά…