Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Μανωλόπουλος: «Δεν είναι μια εύκολη κατάσταση»

Μανωλόπουλος: «Δεν είναι μια εύκολη κατάσταση»

Μανωλόπουλος

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος θα κοουτσάρει για πρώτη φορά την Εθνική Ανδρών. Ο Έλληνας τεχνικός μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό θα καθίσει στον πάγκο της Εθνικής κόντρα στη Λευκορωσία και θα προσπαθήσει να οδηγήσει την ομάδα μας στην πρώτη της νίκη.

Αναλυτικά:

«Είναι πολύ σημαντικό που η Εθνική ομάδα παίζει στη Θεσσαλονίκη και θα έχουμε μια πολύ σημαντική βοήθεια. Με τον τρόπο που θέλουμε να παίξουμε η συμπαράσταση του κόσμου είναι σημαντική και ελπίζουμε να απολαύσουν ένα όμορφο παιχνίδι και να χαρούν μια νίκη. Η ήττα από τη Μεγάλη Βρετανία ήταν κακή, αλλά δεν είναι μια εύκολη κατάσταση. Είμαστε μια καινούρια ομάδα, με ένα νέο τεχνικό τιμ. Είχαμε και την ατυχία να μην μπορώ να είμαι εκεί και να συμμετέχω στην προετοιμασία για το πρώτο παιχνίδι. Η ομάδα έκανε ουσιαστικά δύο μέρες προετοιμασία, με πολλά νέα πράγματα, απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε πολύ καιρό μαζί.

Θεωρώ πως είμαστε σε καλύτερη κατάσταση αυτή τη στιγμή και την Κυριακή θα παίξουμε καλύτερα. Κάθε μέρα πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι, να αφομοιώνουμε πράγματα καινούρια και να λειτουργούν καλύτερα οι αυτοματισμοί. Αυτό γίνεται με μέρες προπόνησης. Η Λευκορωσία είναι μια ομάδα καλή και δουλεμένη. Έχουν τον ίδιο προπονητή για καιρό, οι περισσότεροι παίκτες προέρχονται από την Τσμόκι Μινσκ και γνωρίζονται καλά. Έχει μεγάλη σημασία το κομμάτι της έντασης και της ενέργειας. Αυτό είναι το πρώτο που ζητάμε, γιατί στο κομμάτι των αυτοματισμών δεν θα είμαστε καλύτεροι από τους αντιπάλους».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…