Κεντρική Β' Εθνική Μανδραϊκός: Όλα έτοιμα για το ματς με τον Πανιώνιο [pic]

Μανδραϊκός: Όλα έτοιμα για το ματς με τον Πανιώνιο [pic]

Μανδραϊκός Πανιώνιος

Ο Μανδραϊκός υποδέχεται τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής ανδρών. Οι γηπεδούχοι νίκησαν την περασμένη αγωνιστική με σουτ της τελευταίας στιγμής τον ΑΟ Παλαιού Φαλήρου στο «Σοφία Μπεφόν».

Ενόψει του αγώνα με τον «Ιστορικό», ο αρχηγός της ομάδας της Μάνδρας, Παντελής Κοψιάς, έκανε δηλώσεις σχολιάζοντας την πορεία της ομάδας. Μεταξύ άλλων, όπως είπε η ομάδα του ήταν συγκεντρωμένη στο Φάληρο γιαυτό και πήρε τη μεγάλη νίκη.

Αναλυτικά η αναφορά που εξέδωσε ο Μανδραϊκός:

«Πέμπτο παιχνίδι για την ομάδα μας στην Β’ Εθνική την Κυριακή το απόγευμα (14/11, 17:00) κόντρα στον Πανιώνιο εντός έδρας.

Σε αυτό το πλαίσιο ο αρχηγός του Μανδραϊκού, Παντελής Κοψιάς δήλωσε τα εξής:

Αρχικά, μίλησε για τη μεγάλη νίκη επί του Παλαιού Φαλήρου, η οποία τυγχάνει να ήρθε με buzzer-beater του:
“Στο ματς με το Παλαιό Φάληρο ήμασταν συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι να παλέψουμε από το πρώτο λεπτό για να φτάσουμε στη νίκη. Δεν πτοηθήκαμε όταν βρεθήκαμε πίσω με 8 πόντους διαφορά και καταφέραμε να πάρουμε αυτή την πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μας. Δεν μπορώ να πω ότι δεν χάρηκα που έβαλα το νικητήριο καλάθι αλλά πάνω από όλα μετράει ότι πήραμε την πρώτη μας νίκη γιατί προσπαθούμε πολύ κάθε μέρα στο γήπεδο.”
Εν συνεχεία, μίλησε για το επικείμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο:
“Ο Πανιώνιος είναι μια από τις πολύ καλές ομάδες της κατηγορίας και το παιχνίδι είναι εξ’ ορισμού δύσκολο. Ο Πανιώνιος είναι μία ειδική περίπτωση λόγω της ιστορίας του αλλά αυτό νομίζω ότι θα μας δώσει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο και ενθουσιασμό. Έχουν πολύ καλούς και έμπειρους παίκτες αλλά εμείς πρέπει να μπούμε στο παρκέ συγκεντρωμένοι από το πρώτο δευτερόλεπτο και να βγάλουμε ενέργεια. Πρέπει να δείξουμε πόσο το θέλουμε και να παίξουμε το παιχνίδι μας, ειδικά τώρα που η ψυχολογία μας είναι ανεβασμένη λόγω της νίκης με το Φάληρο.”
***Να υπενθυμίσουμε ότι η είσοδος στο κλειστό γυμναστήριο επιτρέπεται μόνο για τους πλήρως εμβολιασμένους, όπως ορίζει το πρωτόκολλο. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική στους κλειστούς χώρους».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …