Κεντρική Β' Εθνική Μανδραϊκός – ΚΑΟ Μελισσίων: Δηλώσεις του Σάκη Δομπρογιάννη

Μανδραϊκός – ΚΑΟ Μελισσίων: Δηλώσεις του Σάκη Δομπρογιάννη

Μανδραϊκός - Μελίσσια

Ο Μανδραϊκός υποδέχεται την Κυριακή στις 21/11 και στις 17:00 τον ΚΑΟ Μελισσίων. Το ματς θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β’ Εθνικής.

Δηλώσεις έκανε σχετικά ο Σάκης Δομπρογιάννης, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στο επερχόμενο παιχνίδι, όσο και στις δυο προηγούμενες μεγάλες νίκες με Φάληρο και Πανιώνιο.

Αναλυτικά η δημοσίευση που έκανε ο Μανδραϊκός:

«Έκτο παιχνίδι για την ομάδα μας στην Β’ Εθνική την Κυριακή το απόγευμα (21/11, 17:00) κόντρα στα Μελίσσια εντός έδρας.

Σε αυτό το πλαίσιο ο αθλητής του Μανδραϊκού μας, Σάκης Δομπρογιάννης δήλωσε τα εξής:

Αρχικά, μίλησε για τις δύο μεγάλες τελευταίες νίκες:
«Σίγουρα η ομάδα είχε ανάγκη αυτές τις δύο νίκες και ψυχολογικά αλλά και βαθμολογικά. Ξεκάθαρα ο Πανιώνιος είναι καλύτερη και πιο έμπειρη ομάδα από εμάς όμως η συγκέντρωση που είχαμε στον αγώνα της Κυριακής ήταν αυτή που μας οδήγησε στην νίκη. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει. Τίποτα περισσότερο. Σημασία έχει η νίκη και όχι η καλή εμφάνιση κάποιου παίκτη. Θα ήμουν απογοητευμένος αν έκανα καλή εμφάνιση αλλά δεν κερδίζαμε τον αγώνα».
Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στο επικείμενο παιχνίδι με τα Μελίσσια και τα “κλειδιά” της αναμέτρησης:
«Θεωρώ πως το κλειδί της αναμέτρησης είναι η προσέγγιση που θα κάνουμε. Αν είμαστε το ίδιο σοβαροί και με τα Μελίσσια όπως ήμασταν με τον Πανιώνιο θα φύγουμε με το ροζ φύλλο από το γήπεδο και θα πάρουμε ακόμα μεγαλύτερη ώθηση για την συνέχεια του πρωταθλήματος».
***Να υπενθυμίσουμε ότι η είσοδος στο κλειστό γυμναστήριο επιτρέπεται μόνο για τους πλήρως εμβολιασμένους, όπως ορίζει το πρωτόκολλο. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική στους κλειστούς χώρους».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Συνέχεια στα play off και play out

Η 2η αγωνιστική των play off και η 3η των play out στον Γ’ όμιλο της National League…