Κεντρική Β' Εθνική Μανδραϊκός: Δηλώσεις του Αντώνη Πανόπουλου

Μανδραϊκός: Δηλώσεις του Αντώνη Πανόπουλου

ΑΟΠΦ - Μανδραϊκός

Ο Μανδραϊκός θα πάει στο Φάληρο τον ΑΟΠΦ, στο κλειστό «Σοφία Μπεφόν». Ενόψει αυτού του αγώνα ο Αντώνης Πανόπουλος έκανε δηλώσεις.

Αναλυτικά η δημοσίευση που έκανε ο Μανδραϊκός στη σελίδα του στο Facebook:

«Τέταρτο παιχνίδι για την ομάδα μας στην Β’ Εθνική την Κυριακή το απόγευμα (07/11, 17:00) στην έδρα του Παλαιού Φαλήρου»

Σε αυτό το πλαίσιο ο παίκτης του Μανδραϊκού, Αντώνης Πανόπουλος δήλωσε τα εξής:

Αρχικά, μίλησε για τα τρία πρώτα παιχνίδια, εστιάζοντας στο τελευταίο κόντρα στο Αιγάλεω:

«Δυστυχώς, η ομάδα έχει κάνει ένα πολύ αργό ξεκίνημα με τρεις συνεχόμενες ήττες. Αυτό όμως το γεγονός δεν πρέπει να μας πτοήσει και οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά. Όσον αφορά το τελευταίο παιχνίδι, μπήκαμε πολύ μουδιασμένοι αλλά καταφέραμε και βγάλαμε μία αντίδραση, η οποία δυστυχώς δεν οδήγησε σε ολική ανατροπή μετά και την αποβολή του αρχηγού μας (Παντελή Κοψιά). Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να κρατήσουμε την ενέργεια που βγάλαμε στο διάστημα που επιστρέψαμε στο ματς και να επενδύσουμε σε αυτήν την εικόνα.”

Εν συνεχεία, μίλησε για το επικείμενο παιχνίδι με το Παλαιό Φάληρο:

«Το Παλαιό Φάληρο είναι μία ομάδα φαινομενικά πιο δυνατή και πιο έμπειρη από εμάς αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα παλέψουμε για την έκπληξη. Το κλειδί για να κάνουμε μία καλή εμφάνιση είναι να βγάλουμε διάθεση, να παίξουμε σκληρή άμυνα και να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …