Κεντρική Διεθνή Μάλαγα: Ανανέωσε τον ταλαντούχο Νζοσά [pic]

Μάλαγα: Ανανέωσε τον ταλαντούχο Νζοσά [pic]

Μάλαγα

Όπως ανακοίνωσε η Μάλαγα ανανέωσε τη συνεργασία της με τον ταλαντούχο νεαρό άσο της, Γιαννίκ Νζοσά. Όπως ενημερώνει η Ισπανική ομάδα κατέληξε σε συμφωνία με τον παίκτη μέχρι τη σεζόν 2025/26/.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μάλαγα:

«Ο νεαρός σέντερ Γιανίκ Νζοσά και η Ουνικάχα κατέληξαν σε συμφωνία για επέκταση της σχέσης τους μέχρι τη σεζόν 2025/26.

Ο Γιανίκ Νζοσά επέκτεινε τη συνεργασία του με την Ουνικάχα μέχρι τη σεζόν 2025/26. Η συμφωνία που υπεγράφη σήμερα, θα επιτρέψει στον παίκτη να συνεχίσει στη δυναμική της πρώτης ομάδας, στην οποία έχει ενταχθεί από την περασμένη σεζόν.

Ο Γιανίκ Νζοσά (18 ετών, 2,08 μέτρα) είχε μια τεράστια επιτυχία στην Ουνικάχα την περασμένη σεζόν στο ντεμπούτο του στην Endesa League. Τη φετινή σεζόν ο νεαρός σέντερ συνεχίζει την πορεία ανόδου και ωρίμανσης δίπλα στους συμπαίκτες του και υπό τον Φώτη Κατσικάρη.

Τόσο ο παίκτης όσο και το άμεσο περιβάλλον και η οικογένειά του έχουν εκτιμήσει θετικά την προσωπική μεταχείριση του παίκτη από τον σύλλογο, καθώς και το θετικό περιβάλλον στο οποίο ζει στη Μάλαγα και τα λεπτά αγώνων που έχει στη διάθεσή του στους αγώνες, τα οποία βοηθούν στην την αθλητική εξέλιξη του παίκτη για το μέλλον.

Έτσι, με όλα τα μέρη σε θετική γραμμή, η συμφωνία να συνεχίσουμε μαζί ήταν γρήγορη και εύκολη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Ανέλαβε την ΤΣΣΚΑ ο Πιστιόλης

Ο Ανδρέας Πιστιόλης είναι ο νέος προπονητής της ΤΣΣΚΑ. Στη Μόσχα και την ΤΣΣΚΑ επιστρέφει …