Κεντρική Διεθνή Basketball Champions League Λυκογιάννης: «Θα δώσουμε μάχη για την πρόκριση»

Λυκογιάννης: «Θα δώσουμε μάχη για την πρόκριση»

Άρης Λυκογιάννης

Ο Άρης Λυκογιάννης έκανε δηλώσεις για το ματς της Νύμπουργκ με τον ΠΑΟΚ. το ματς θα διεξαχθεί στην Τσεχία, στο πλαίσιο  της 4ης αγωνιστικής του BCL.

Ο χρόνος προετοιμασίας ήταν ελάχιστος. Μία προπόνηση απόψε το βράδυ στην Kralovka Arena (στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει αύριο το ΠΑΟΚ-Nymburk στις 19:30), αρκετό βίντεο και πίστη στη νίκη. Όχι μόνο στον «ασπρόμαυρο» οργανισμό, αλλά και από τους φιλάθλους του. Οι οπαδοί του «Δικεφάλου» αναμένονται αύριο στην Πράγα, από την Ελλάδα και την Κεντρική Ευρώπη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις που έκανε ο Άρης Λυκογιάννης για το ματς της Τρίτης:

Για το παιχνίδι με τη Νίμπουρκ: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Χάσαμε με ένα πόντο στο πρώτο ματς, στη Θεσσαλονίκη. Είναι σημαντικό το παιχνίδι γενικότερα, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα στον όμιλό μας. Έχουμε μια μέρα να κάνουμε προπόνηση, να συζητήσουμε κάποια πράγματα και αύριο το πρωί να αφιερώσουμε την προσοχή μας στο βίντεο για να τα αναλύσουμε. Είναι σημαντικό το παιχνίδι και ως τέτοιο το αντιμετωπίζουμε.

Η Nymburk είναι μια καλοκουρδισμένη μηχανή, είναι ομάδα με επιθετικό ταλέντο. Σουτάρουν πάρα πολύ καλά, ξέρουν τι θέλουν να κάνουν στο γήπεδο. Το γεγονός ότι προερχόμαστε από αρνητικό αποτέλεσμα, βοηθά σε ότι αφορά το ψυχολογικό μας κομμάτι. Το καλό που έχουν τα συνεχόμενα παιχνίδια στην Ελλάδα και στην Ευρώπη είναι ότι ξεπερνάς την ήττα γρηγορότερα».

Για το τί πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ: «Είναι σημαντικό να έχουμε τον έλεγχο στο περιφερειακό σουτ του αντιπάλου και μέσα από την άμυνα να μην τους δώσουμε τη δυνατότητα να σουτάρουν πολλά ελεύθερα σουτ. Χρειάζεται, επίσης, να προσπαθήσουμε να περιορίσουμε δύο παίκτες των Τσέχων, οι οποίοι μας έκαναν μεγάλη ζημιά στη Θεσσαλονίκη, τον πλέι μέικερ Harding και τον Palyza , ο οποίος σουτάρει με πάνω από 50% στο τρίποντο στη διοργάνωση».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Basketball Champions League

Δειτε επισης

Περιστέρι – Βόννη 90-62

Ισοπέδωσε τη Βόννη και φεύγει ξανά για Γερμανία το Περιστέρι. Παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ…