Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Live Streaming: Ελλάδα – Πορτογαλία

Live Streaming: Ελλάδα – Πορτογαλία

Εθνική Γυναικών

Την ευκαιρία να κάνει το δύο στα δύο απέναντι στην Πορτογαλία και να ανέβει στην κορυφή του 7ου όμιλου των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2023, έχει σήμερα Κυριακή η Εθνική Γυναικών στο ματς που διεξάγεται στην Ξάνθη  (18:00, ΕΡΤ Sports 3). Ελλάδα – Πορτογαλία: Live Streaming ο αγώνας.

Η νέα εποχή με τον Πέτρο Πρέκα στον πάγκο ξεκίνησε ιδανικά για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που κέρδισε εκτός έδρας την Μεγάλη Βρετανία στο Μάντσεστερ (66-73). Η Ελλάδα θέλει να έχει και πάλι σε μεγάλη μέρα τα μεγάλα της ατού, όπως τις Μαριέλα Φασούλα, Αγγελική Νικολοπούλου και Άρτεμις Σπανού για να πάρει τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα (Πορτογαλία) που σαφώς και είναι στα μέτρα της.

Φυσικά άπαντες στις τάξεις της Εθνικής αναγνωρίζουν τη σημασία του σημερινού αγώνα, με την άσο του Ολυμπισκού, Ιωάννα Δίελα να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Θέλουμε να έχει συνέχεια η εμφάνιση που κάναμε στο Μάντσεστερ και να δείξουμε και πάλι ότι παίζουμε όλες μαζί. Να συνεχίσουμε τη νέα φιλοσοφία μας στην οποία κυριαρχεί το ομαδικό πνεύμα και η ομαδική προσπάθεια. Η Πορτογαλία είναι μια καλή ομάδα, θέλει μεγάλη προσοχή από την πλευρά μας και θα πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας προκειμένου να κάνουμε το 2/2».

Δείτε live τον αγώνα της Εθνικής ΕΔΩ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…