Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Λιόλιος: Από τα δικαστήρια στην Ξάνθη [pic]

Λιόλιος: Από τα δικαστήρια στην Ξάνθη [pic]

Λιόλιος Ξάνθη Εθνική γυναικών

Ο Βαγγέλης Λιόλιος το πρωί μπορεί να βρέθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων, ωστόσο το βράδυ συνάντησε την Εθνική Γυναικών στην Ξάνθη. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΕΟΚ, το πρωί του Σαββάτου 13/11 βρέθηκε στις δικαστικές αίθουσες καθώς η εταιρεία Προμο Σπορτ, κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα, κατά της παλαιάς διοίκησης της Ομοσπονδίας.

Ο νεοεκλεγείς παράγοντας ήθελε να βρίσκεται στην Ξάνθη προκειμένου να υποδεχθεί εκείνος την Εθνική Γυναικών, ως μια αναγνώριση της νίκης απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία στο Μάντσεστερ. Ωστόσο λόγω της δικαστικής υπόθεσης αυτό δεν κατέστη δυνατόν και ο Πατρινός άρχων του μπάσκετ, βρέθηκε κοντά στο συγκρότημα του Πρέκα το απόγευμα του Σαββάτου 13/11.

Μάλιστα στο πλευρό της ομάδας, βρέθηκε τόσο οι θρυλικές μορφές του μπάσκετ γυναικών, Άννυ Κωνσταντινίδου και Εβίνα Μάλτση. Η πρώτη έχει και την ιδιότητα της υπεύθυνης για την ανάπτυξη του μπάσκετ γυναικών, καθώς είναι η πρώτη γυναίκα που εξελέγη στο ΔΣ της ΕΟΚ διαχρονικά.

Αναλυτικά το μήνυμα της ΕΟΚ για την επίσκεψη που έκανε ο Βαγγέλης Λιόλιος στην Ξάνθη:

«Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Β.Λιόλιος επισκέφθηκε την Εθνική Γυναικών και ευχήθηκε καλή επιτυχία ενόψει του αυριανού αγώνα με την Πορτογαλία στην Ξάνθη. Δίπλα στην Ομάδα ήταν οι ακόμη οι Α.Κωνσταντινίδου, Χ.Βασιλειάδης, Ντ. Σβερκούνος και Ε. Μάλτση».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Έτσι για αλλαγή πείτε μια φορά την αλήθεια κ. Λιόλιο

Ο Παναγιώτης Φασούλας πετάει εκ νέου το γάντι στον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο επικεφαλής του συνδυα…